gulcingulcin Kızlar acilen elektrikli süpürge almam lazım.Hem robot süpürge hem de torbasız süpürgelerden almam lazım.Çekim gücü çok iyi olan fazla ses çıkarmayan süpürge önerilerinizi yazabilir misiniz
AnayimBenAna_ gulcingulcin robot için roborock s8 önerebilirim 🌸 kablolu süpürgemde dyson animal pro 2
Nurr_22_22 gulcingulcin Arnica Tesla premium kullandım 2 yıl son 1 yıldır da Dyson kablolu süpürgesini kullanıyorum arnicaya göre sesi fazla ama temizlik konusunda çok iyi
Mervealya1992 gulcingulcin bende burda beklıö robot süpürgem varda dikey süpürgem bozuldu onun yerıne yenısını alcam
a-b1 gulcingulcin elektrikli süpürgem Philips marathon ultimate, robot süpürgem roborock Q7 max. İkisinden de çok memnunum. Philips in çekim gücü bi harika
Katya1 Çeyizime almıstım philips powerpro city torbasız, çokta memnunum çekim gücü baya iyi seside çok az. Evi süpürüp telefonla konuşabiliyorum trendyolda 4 bin küsür şuan
Yogurtlupilav gulcingulcin phillips marathonlardan şaşmam, dyson um vardı 2 senede bataryası tükendi, yeni batarya da elektrkşi süpürge fiyatına. O yüzden toz torbasız candır.
arciha gulcingulcin Philips kesinlikle marathon ultimate ve powerpro city ikisini de kullandım. Bütçene göre birini seçebilirsin ikisi de seni üzmez