merveturann Çakmak Erdem Hastanesi’nde normal/sezeryan farketmeksizin doğuma eş girebiliyor mu? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
merveturann 100924 doktorunuz kim? Doğum sonrası odaları vs gördünüz mü hiç? Ben de gidip görüşmek istiyorum
eyuksel_ Ben orada başla bölümde çalışan bi tanıdığa sordurdum eşi almıyorlarmış . Gerçi ben sezaryen doğum olucam normalde alıyorlar mı bilmiyorum Doğum yaklaştıkça sizde de endişeler çoğalıyor mu
merveturann eyuksel_ teşekkür ederim bilgi için, henüz 29 haftalığım pek bir endişe yok..sağlıklı olsun yeter🙏🏻
merveturann 100924 Gülçin mi yoksa Funda mı kararsızım, siz kaçıncı haftadasınız memnun musunuz Gülçin Hanım’dan? Ben devlet takipliyim ama doğumu özelde istiyorum +30 sonrası kabul etmemezlik etmezler sanırım..
100924 merveturann ben de 30dan sonra gitmeye başladım Funda hanıma da gittim bir kere kendiside çok tatlı iyi bir doktor ama Gülçin hanımı daha çok tavsiye ettiler ve övdüler o yüzden ona gitmeye devam ediyorum
merveturann 100924 ben de öyle yapacağım gibi gözüküyor, normal doğumu destekleyen bir doktordur umarım çünkü mecbur olmadıkça asla sezeryan istemiyorum
buseucarr merveturann Merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 🤲🏻 memnun kaldınız mı genel olarak hastaneden ve doktordan
buseucarr 100924 Merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 🤲🏻 memnun kaldınız mı genel olarak hastaneden ve doktordan
100924 buseucarr evet oğlum 3 aylık oldu 🥰 ama doğumu ani bir kararla Zeynep kamil devlet hastanesinde yaptım 😂😂