1159098263 Kızlar siz kaç haftalıksınız nasıl gidiyor ben 29 haftalığım içimde korku var biraz ve midem çok ağrıyor cinsiyet kız sizler nasılsınız
Nilbebek27 1159098263 29 haftalığım aşırı zorlanıyorum uyurken belim çok ağrıyor nefes darlığı çekiyorum
Birbebekikiyetiskin 1159098263 29+3 ten selamlar nefes darlığı mide yanması bel ağrısı ve sürekli uyku hali el sallıyor bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor umarım çabuk geçer beni en çok zorlayan mide yanması bişi yesemde yemesemde sürekli midem yanıyor Allah yardımcımız olsun 🙄💐
evoo0 Bizim de 29+0 bugün ve cinsiyeti bizimde kız ağırlaşmis hissediyorum eskisi kadar rahat hareket edemiyorum çabuk nefes nefese kalıyorum hareketleri belirginlesti iyice bizde durumlar böyle
1159098263 Birbebekikiyetiskin Aminn valla mide ağrısı kadar hiç bişi zor değil gerçekten çok zor cinsiyet ne
yuksell07 Birbebekikiyetiskin 28+4 benimde yemek ye yeme migdem yanıyor gece 2-3 kez kalkıyorum artık rahat yatamiyorum agirlastigimi hissediyorum bende çatı ağrısı oluyor benim birde
Birbebekikiyetiskin yuksell07 bende çatı ağrısı olmuyor ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bide bebek kendini sol kasığıma doğru topluyor mide yanması bende de aynı şekilde soğuk süt 1 saat kadar fln iyi geliyor tavsiye ederim rabbim bir sancı da kurtarsın ilk gebelik mi?