tecrubeliiannee Cananderin24 normal canim yürüyüş yap merdiven in çık hurma ye ben 38+6 idim 1 cm açıklık vardı suyum bittiği için sezaryen oldum
Duyguceren Cananderin24 normal ben 40+1 de doğurdum sabah 4 de kanamam ve sancım olmasına rağmen yoktu öğlen 12 de 6 cm olmuştu . Sancı olmadan açılma olmaz diye biliyorum zaten
Serpilinumudu Cananderin24 bol bol yürü, merdiven çık, korunmasız ilişkiye gir, perine masajı yap yapabiliyorsun, squat yap bol bol, evi gırgır yap elinle sil açılmada olur kolay doğumda yaparsın inşallah
Kubrakaraduman Bende şuan 38+5 teyim 38+1 de kontrolüm vardı ama banada açılma yok dediler kanalda bile değildi bebeğim şuan ne durumda bilmiyorum tabi ebeye bende sordum bu zamana kadar hiç açılma olmaması normwl mi diye evet daha 40a kadar vaktin var olabilir dedi annemde hep sancıyla açılma olur durup dururken olmaz zaten diyor
Abc_ABC Kubrakaraduman özel mi devlet mi 40 a kadar vakit var dedi devlette birinden 41e kadar vakit var diye duymustum ya da gebenin durumuna göre değisiyo mu
Melismelo Acılma bir anda olabilen birşey, ben 39+5 de doğurdum aynı gün başladı akşama kafar full acıklık oldu. Tabi bazılarında öncesinden 1-2cm acılma olup haftalar aonra doğuranda var buda bir ihtimal ama dediğim gibi bir anda olabilen birşey
Kubrakaraduman Abc_ABC devlet hastanesi benim. sanırım bazen 41 e kadar da bekliyolar arkadaşım aynı hastane aynı doktorda doğum yaptı 40+3 te kendi sancısı geldi o haftada olmasaydı artık önce suni sancıyla deneyecekti doktor olmazsa sezeryan günü verecekti başka bi arkadaşıma da 41+1 de suni sancı verdiler öyle doğum yaptı başka bi hastanede