Ysmnkrcy Hamimlar beni bilgilendirirmisiniz lütfen bugün kontrole gittim kilom baya fazla doktor seni anestezi uyuşturmaz bu kiloyla dedi boyle bişey var mı cidden ilk defa duydum
Gulcag Ysmnkrcy öyle saçma şey mi olur tövbe ya 😒 nasıl doktormuş? Canım o kadar mide küçültme yapılıyor uyuşmasa uyumasa onlar da işe yaramaz doktorunu değiştir böyle saçma şey mi olur.!
Deletedmom667 Ysmnkrcy uyuşturmaz bu kiloyla değilde bu kiloyla anestezi rıskın var demiş olabilir mi kilolu ınsanlarda anestezi nefes kalp ws yuzunden skntı olabılıyor
Nnazli1996 Ysmnkrcy canim cok saçma doktorun iyi mi degil bilgimi degil anlamdim uyuşturuyorlar yani kesin bilgi eşim anestezi işini yapiyo yani kiloya gore veriliyo saden narkoz uyuşursun yani saçmalamış baya doktor icini ferah tut
Ysmnkrcy Bende ilk defa duydum ilk doğumda da bu kilolardaydım ve bel-sen uyuştum oldum dedim bu sefer uyuşmaz dedi
Ckyert Belden aşağısı için belki problem olur ama genel de sıkıntı olcagini sanmam dikis yerlerinde problem olabiliyor malesef yağ nekrozu deniyor dikis küçük küçük açılıyor sızıntı oluyor
petitehatunn Ysmnkrcy anestezi kişinin boyuna kilosuna göre verilir. hiç uyuşmayanı bile ikinci dozla uyuştururlar. Bence belden aşağısı için konuşmuş olabilir hani katater takmak zorlaşabilir kilo yüzünden diye mi acaba?
Ysmnkrcy petitehatunn yok doktor seni uyutamam deyince ben ilkinde belden oldum sorun olmadi deyince bacaklarında uyuşmaz dedi yani ben dedikten sonra beldeni soyledi
petitehatunn Ysmnkrcy bence doktor değiştirmeyi düşün canım. Şimdiden böyle diyen bir doktorla devam etme bence
Ysmnkrcy petitehatunn çok övdüler ilk gidisimdi ikincisinin olacağını bende sanmiyorm çok moralim bozuldu