kindacute tatlibebegim_ Ben hiçbir şey eklemiyorum şahsen tavada tereyağı ile pişiriyorum mini köfteleri sonra terbiyelediğim çorbanın içine ekliyorum mis gibi oluyor
tatlibebegim_ kahvesever__ ne kattınız içinee peki başka ben bi türlü kıvamını tutturamıyorum pişerken dağılıyorlar hep
semi29_ tatlibebegim_ galeta unundan ziyade ekmek içi varsa o daha iyi tutar bir de öyle deneyin isterseniz ve ben genelde soğan koymuyorum suyunu salıp dağılıyor soğansız daha çok seviyoruz biz ya da koyacamsanız suyunu iyice sıkıp kıymanın içine öyle koyun
tatlibebegim_ semi29_ kendim ekmeği kurutup robottan geçirip öyle galete unu yapıyorum ama dağılıyolae yumurta koyuyosunuz dimi
semi29_ tatlibebegim_ bazen ekliyorum bazen eklemiyorum ama ikisinde de dağılmıyor kıymanız yağlı olursa unu biraz daha arttırabilirsiniz
Nzyl Kasap köfteye hiçbirşey katmıyorum patates koyuyorum tencereye köfteleri diziyorum salça kekik sıcak su tuz az yağ ekliyorum çok güzel oluyor hiç dağılmıyor ama aldığım kasap gerçekten güzel yapıyor