Kbrbrhnn Kahramanmaraşta detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız kızlar? Bir de devlet hastanelerinde hemen randevu bulma şansımız var mı ? Nasıl alıyoruz randevuyu? Bilgisi olan acil bilgi verebilir mi????
Leylaaa_46 Kbrbrhnn ben takipli olduğum hastanede yaptırdım . Ama istersen özel kliniklerde yaptırabilirsin . Devlet çok yoğun hemen veriyor mu bilmiyorum. Beni doktorum sevk etmişti acil olarak o şekilde hemen aldı onun dışında gelenlere yok diyorlardı . Suyumda azalma vardı o yüzden sevk etmişti
Elifnur0220 Kbrbrhnn 19 haftalık gebeyim tıp fakültesinde randevum vardı detaylı utrason için 20-24 haftaları arası gerekiyormuş ve detaylıya randevu aldım 22 kasıma gün verdiler yani haftana göre doktorun öneriyor
Kbrbrhnn Leylaaa_46 Hmm hangi hastane hangi doktor peki, memnun kaldınız mı?? Bir de özellerde ücret nedir acaba bilginiz var mı?
Leylaaa_46 Kbrbrhnn markası Semih yancar talipliydim . Giriş ücreti 800 tl doğum ücreti 23 bin ödedim 10 gün önce
Kbrbrhnn Elifnur0220 Hmm şimdi ben de 19 haftalığım. Ama Kıbrıs’ta ikamet ediyorum. Detaylı ultrason burda sadece özellerde yapıldığı için memlekette yaptırmayı düşünüyorum. O yüzden uzaktan randevu alma şansım var mı acaba nasıl öğrenirim bunu ?
Songulkaya Kbrbrhnn Kahramanmaraş’ın ilçesinde oturuyorum. Necip Fazıl şehir Hastanesi’ne randevu aldım. Randevu bulmak çok zor 15 gün sonraya bulunabiliyor ancak. Her sabah saat 10 da randevu yenileniyor ister 182 den isterseniz MHRS uygulaması üzerinden bakıp alabilirsiniz
Kbrbrhnn Songulkaya Detaylı ultrason için 182′den randevu veriliyor mu ki? Şimdi ben Kıbrıs’ta ikamet ediyorum ama eğer detaylı ultrason için uzaktan randevu alma şansım olursa Kahramanmaraşa geleceğim o yüzden soruyorum
Songulkaya Kbrbrhnn direk randevu alamiyorsun kadın doğum doktorun yeşil alan açmasi lazım öyle randevu alınıyor