Brcuburci Bebek odası mobilyası nail bişey aldiniz kızlar bide park yatak alanlar resim paylaşabilirsiniz fikir açısından mobilyayı hala alamadik🥺
Asi_07 Brcuburci Bunu aldık (dolap 4 kapaklı olacak)kalitesi de hoşumuza gitti henüz gelmedi haftaya gelicek muhtemelen
BabyAta Brcuburci Birazcık dağınık ama ben bu şekilde yaptım 🥰 Tabi sen bebeğe park yatak alirsin, montessori alirsin ama o gider hamakta uyur 😂😂 bu arada park yatak pişmanlıktır yani benim için kesinlikle kullanışlı bir şey değil. Hem çok yer kaplıyor hem içinden çocuğu almak bir dert, bide alt kademeye indiğinde daha da derin olacak ben hiç sevmedim ya şimdiki aklım olsa anne yani beşiklerden alırdım yüksekliği ayarlanabilen    
CaglaBaykus Brcuburci merhaba kiracı olduğum için oda oluşturmadim aldığım ürünler şu şekilde kullanılabilir olduğunu düşünüyorum
Nurakdas- Asi_07 merhaba tam bu oda takımından almak istiyorum sipariş oluşturacaktım fakat Google yorumlarında gerçekten çok kötü yazılmış sizin ki teslim oldu mu acaba kalitesinden tutun teslimata kadar berbat demişler
Evrimnbe BabyAta zevklerimiz ne kadar da aynıymış bende aynı şekilde aldım park yatak yerine ahşap anne yanı beşik aldım sadece bir de montesori beyaz aldım. Yatak odanızın başlığı bile benimkiyle aynı rengi modeli fon perde de aynı şekilde 😅
Asi_07 Nurakdas- merhaba henüz teslim olmadı ama bizzat mağazasına gittim kalitesi görünüşü çok güzel kaba da değil bizim hoşumuza gitti çok fazla da müşterisi var bilmiyorum bize güven verdi
Brcuburci CaglaBaykus Bizde dolap ve park yatak almaya karar verdik ve aldık dolap üç kapakli iki de küçük cekmecesi var çekmeceler için orgabizermi alsam diyorum tulumları da asarım fazla kıyafet almadım 🙁
CaglaBaykus Brcuburci çekmece içi küçük eşyalar için aldim ben yakalık,şapka,çorap, eldiven organizerlere dizdim
Gmztrn Brcuburci butik mobilyadan aldık ama teslimat 1 buçuk ay sürdü kalite olarak da orta diyebiliriz
BabyAta Evrimnbe yaa gerçekten mi ne güzel 😍😍 bende çok severek aldım hepsini özellikle bebisin odasına bayılıyorum. Ah bende keşke anne yanına park yatak yerine ahşap beşik falan alsaydım park yatak pişmanlıktır ya haşır huşur naylon girintisinde güzel değil. Buradaki yorumlara kanip aldım herkes park yatak candır vs diye paylaşınca ama yok ya hiç sevmedim
Es26 Brcuburci Eskişehir Babymall mağazasında kanz mobilyanın showroomu vardı indirimli fiyatı geçen hafta 25 bin di şu an kaça bilmiyorum
Asi_07 Nurakdas- 25 gün oldu sanırım 40 ya da 45 gün içinde teslim edileceği söylendi (Ankara şubesinden aldım)
Fatmadali Brcuburci böyle bi set aldım ben ama beşik ve bebek arabasını eklediğim diğer görsellerle değiştirdim ufak tefek bişeyler daha değiştirdim bayağı uyguna gelmiş oldu şuan kurulu odamız gayet güzel ve kaliteli duruyor tavsiye ederim ☺️
Namesiz6 Brcuburci Canım ben oda yapmayacağım 6 ay 1 sene arası bizimle aynı odada olacak.Sadece anneyanı almayı düşünüyorum.Acele etmeye gerek yok bence çocuğum dünyaya geldikten sonra yavaş yavaş tamamlarım diye düşünüyorum.