perikizmom_ Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için neler yaptınız kizlar 21+3 her kontrole gittigimde enfeksiyon çıkıyor fitil,krem suya karıştırılıp içilen toz herşeyi kullandim diyebilirim ama enfeksiyon geçmiyor
Selda_krtl perikizmom_ maalesef bnde de var o durum 29 haftalık olucam hala devam ediyor kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim tek kullanımlık bşr ilaç verdi doktor bir işe yaramadı ne bşr magnezyum yazdı ne başka bişey geçmesini bekliyorum
Cagldemirs perikizmom_ bende 20 haftalığım enfeksiyon geçmiyor sizin gibi doktorum hiç üstünde durmadı Bende hamilelikte oluyor diye biliyorum
perikizmom_ Selda_krtl geçmiş olsun benim kaşıntım yok Allahtan da bebeğe zarar verir mi doğum için sıkıntı oluyomus o yüzden endişeleniyorum
Tuba5252 perikizmom_ benımde öyle malesef lökosit 27 30 arası çıkıyor ama kaşıntım herhangi bir sıkayetım yok doktor kültür istedi temiz çıktı o zaman sorun yok gebelikte olabiliyor böyle dedi . Ama her ay idrar tahlili verıyourm takip ediyorum
perikizmom_ Tuba5252 bende grip oldugumda enfeksiyon doktoruna gitmistim grip için bu problemimide soyledim bobreklerimden ultrasyon ve idrar kültürü istedi çok şükür bişey çıkmadı
PinkBerryy İç çamaşırlarını 60 derecede yıkamak, giymeden önce ütülemek, tuvalet eşinizle bile ortaksa her kullanımdan önce silmek, 3,5 litre su her gün bu şekilde atlatabilirsiniz.