Gns_2000 Merhaba güzel anneler,nasılsınız? Ben 1 aylık gebeyim,74-75 kiloyum. İdealimden 10 kilo fazlam var. Birinci hamilelikte 25 kilo almışdım. Şimdi çok korkuyorum o kilonu görmekten. Merve Aksoyla çalışan oldumu aranızda? Ne kadar kilo verdiniz ? Diyet listenizi paylaşırmısınız acaba? Fiyatı çok yüksek olduğu için malesef bireysel alamıyorum
Dfnsyn Gns_2000 merhabalar, bir diyetisyen ve bir gebe olarak naçizane belirtmek istiyorum, beslenme kişiye özgüdür, başkasının listesini uygulamanız hiç doğru değil, faydalı da olmayabilir. Diyet listesi size özel olmalı ki en yüksek verimi alalım 🙏🏻
Pinarkorkmazer Gns_2000 fiyatına ne diyor acaba ben bir diyetisyenle çalıştım 1800 aylık ücreti idi ama kaç tane diyetisyene gittiysem nerdeyse hepsi aynı listeleri veriyor başkalarına da çok yakın veriyorlar ben de o listelere göre kendime başka liste ayarladım
Gns_2000 Dfnsyn formda kaç kişi yazmış her kese birə-bir aynı liste gönderiyor diyetisyenler. Gebe diyetisyenleri
Dfnsyn Gns_2000 o da yanlış bir uygulama tabii ki 🌸 en doğru yol kişiye özel ilerlemek ve kişiyle özel ilgilenmek 🙏🏻 özellikle gebelerle 🤍