Erkekannisi2 asyagizem12 aynısı bende var benimde 14 gün var adete hep geciken adetim , akıntıyla kahve leke gelmiş , cok nadir boyle damar gibi kırmızı var minnacık buda yumurtlama olabilirmi ki ?
asyagizem12 Asyarslan60 yumurtalama nasıl oluyor bir kaç gün önce ilişki olmuştu yani başima ilk defa geliyor
Asyarslan60 asyagizem12 eğer düzenli regl oluyorsanız adetten 14. Gün önce yumurtlama görülür Yani eğer yumurtlama belirtisi gösteriyor isebiz döllenme için en uygun zamandır
asyagizem12 Asyarslan60 ilk defa başıma geldi kasik ağrısı var ilişki olmuştu geçen bir kaç gün önce gebelik belirtisi olabilir mi erken yumurtlayip haftaya Perşembe günü yumurtalama günu
Rabiss006 asyagizem12 tabiki olanilir bende erken yumurtluyorum once tum gun agrır hangi yumurtalıktan yumurtluyorsam bu aksamı değerlendirin hatta yarın aksamıda .
Erkekannisi2 asyagizem12 bi gün bekleyelim bakalım nolucak normal gelırse adetiz , gelmezee ya yerleşme ya yumurtlama
asyagizem12 Erkekannisi2 bennm adet biteli 10 gün oldu bir daha adet olmam saçma yanı yumurtalama veya yerleşme olabilir ilişki olmuştu 3.4 gün önce ondan mı olabilir mi bilmiyorum ama bunu ilk defa yaşıyorum