Zuluss Benim bebek hastaneyi çok seviyor😄evdeyken hareket etmez pek ama hastaneye girince yerinde durmak sizdede öylemi
mcansu Zuluss bizim sıpa tam tersi 😅 düşünün ki detaylı ultrasonda bile cinsiyeti net söyleyemedi doktor 😅 ama dün gece de kıpır kıpır beni uyutmadıı
Rabiamina Zuluss benimki hastaneden çıkınca harekete geçiyor. Galiba stresimi anlıyor huzura erince o da mutlu oluyor oynuyor 😅
Havvabektas Zuluss benimde aynı bazen çok az hareket eder beni korkutuyor hastaneye gidiyorum kapıyı girdiğim an başlıyor bol bol hareket etmeye
crescent___ Zuluss bu bebeklerde bence doğmadan anneye bir iş çıkarma hevesi var 😂 bizim beyefendi de gece uyanıp gündüz kayboluyor 😄
Zuluss Rabiamina ben hastaneye gidicem diye mutlu oluyorum onu görücem diye o yüzden seviyor sanırım oda😄
Havvabektas Zuluss valla bende bazen hergun gidip görmek istiyorum ayda bir çok zor geçti şimdi 20 günde bir çağırıyor inşallah Allah hepimizin sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin
Zuluss mcansu yok ya değişiyor sürekli doktorlar bazen olmuyor 😄erkek milleti işte anne karnında bile aynı demek🤣🤣🤣
mcansu Zuluss 😅😅 benim oğlum tam tersi gittiğimizde özellikle nst zamanı isyan çıkarırdı resmen 😅 USG cihazının falan geldiği yeri tekmelerdi doktor elinden gelse çıkıp kavga edecek derdi 😅 ama bu arkadaşta 5. ayımız bitecek hala cinsiyeti bile göremedik
Zuluss crescent___ 😄yok kız uyur İnşallah🤲benimki ben gözümü açınca hemen anlıyor kıpırdıyor bende Selam günaydın oğlum diyorum 😄😄
MorKelebek54 Zuluss sadece hastanede mi hareketleniyo☺️ yoska didari cikinca mi? Belki de bebis gezmeyi cok seviyodur annesi🫢 doğduğunda da gezmek isterse nolcak😂 bazi bebekler ev haric heryerde uyuyo cunku
Zuluss mcansu 😄😄😄niye göstermiyor cinsiyetini kesin kızdır hayalı kız göstermez orasını burasını kimseye🤣🤣
mcansu Zuluss inşallah ya 😅 %70 kız demişlerdi başta göremedikleri için detaylıda sanki kemik yapısı erkek gibi dedi. Doğumda öğreniriz muhtemelen 😁 ama hayırlısıyla kızımoz olsun çok istiyoruz