sendekimsinnn Kızlar ben ütüyü çalıştırdığım zaman her buhar düğmesine bastıkça deliklerden birsürü kireç çıkıyor kıyafetler mahvoluyo kireç haznesinde bakıyorum hiç bişey yok ne yapmam lazım bu neden böyle oluyo olabilir ve ben bunu nasıl temizleyebilirim
AnayimBenAna_ sendekimsinnn muhtemelen iyice tıkanmıştır kireçten ütü temizleme için sprey görmüştüm sanki ben
sendekimsinnn AnayimBenAna_ doğal bi temxileme yöntemi yokmu acaba limon tuzunu suda eritir içine döksem fayda etmezmi acaba
sendekimsinnn AnayimBenAna_ baya baya elbiselerin üstü kireç doluyo resmen ama kireç haznesinde hiçbişey yok anlamadım
sendekimsinnn Bhrdnz valla bazen hazır su bazen musluk suyu koyuyofum ama ben yurtdışındayım burdaki sular kireçsiz normalde bişey olmaz diye düşündüm
AnayimBenAna_ sendekimsinnn bilemem iç aksama zarar verebilir ütü için sırf temizlik malzemesi varken herşeye limon tuzu kullanmaya gerek yok zaten limon tuzuda doğal birşey değil
sendekimsinnn AnayimBenAna_ yurtdışında ıldugum için öyle bişey varmı bilmiyorum olsa alırım zaten de hemen baya bakınmam gerekiyor
sendekimsinnn Bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi ya çok kullanmıyorum bile nasıl bu kadar kireçlenebilir şuan biraz sık kullanıyorum 20-30 defa çalıştırdım her çalıştırmamda baya baya fazla kireö dökülüyo