Merhaba,
Buraya benim gibi süreçden geçmiş kişilerden fikir yardımı istemek için Yazıyorum biraz uzun olucak .
6yıldır evliyim
Hiçbir sorunumuz yok. Histeroskobi yapıldı rahim filmi çekildi,
Bir kimyasal Yaşadım daha sonra tüp bebeğe başladım ve 7embriyom vard(ı hepsinide kullandık)ilk3ü olumsuz oldu 4.de prp yaptırdım rahime, tuttu ama kalp atışı yoktu . Bende artık başka bir merkeze gittim. Yeniden yumurta topladılar 3embriyom oluştu .birini genetiğe gönderdik. Genetikden sonuç olumlu geldi zaten 5aa idi serum tedavisi ve embriyo glue ile doğal transfer oldum. Dün test yaptım ve tutmadıgını gördüm
Üzülmeyecegım desemde maleseff okadar umutsuzluğa kapldımki sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geldi inanın yazarken bile ağlıyorum artık çok yoruldum. Son iki embriyo. Kaldı
Maddi olarak çok yorulduk psikoloik olarakda bittim artık.
Neyse yaptırabilceğim test ya da başka hangi yöntemler var doktorlarda bişeyiniz yok diyip olur olur diyorlar ama tutunamıyor bebekler
Önümüzdeki transferde çift embriyoyu birlikte koydurasım var ve genetige göndermeye gerek yok gibi geliyor sonucta temiz oldugunu gördük embriyo yinede tutunamadı gibi artık bu deger artmaz kabullendımde yinede test gününü bekleyeceğim. Siz neler yaptınız kaçıncı transferde. gebe kaldınızz hangi yöntemleri denediniz bunları merak ediyorum.