Elis27 Starkmama21 yani haftası büyükmüş aslında ben bir çok Dr sordum 16 hafta sonrası cinsiyet için en uygun zaman dedi ama işte bebekten bebeğe de fark ediyor bazı bebisler çok nazlı oluyor saklıyor kendini 🥰
Kmsl001 Elis27 yüklediğim ultrasonlar 12 haftalık görüntüler şuan 16 haftalığım ama henüz tekrar kontrole gitmedim 🌸
Ceylan_56 Çok kötü bir durum yaaa bana da 12+5 te net erkek dediler özelde pipiyi de gösterdiler ama 16 da devlette kesin kız dediler şu an 18 olduk bir oğlum var açıkçası bunun kız olmasını çok istiyorum bir daha değişir mi ki acaba 😁🤦♀️
Elis27 Ceylan_56 bence şüpheli geldiyse farklı Dr giderek emin olsbilirsiniz 12+5 cinsiyet için çok erken
Elis27 Starkmama21 cnm bacak arası hiç gibi duruyor zaten Dr da kız dediyse öyledir ama normal Dr bakarken bazen bacak arası boş gibi görünüyor ama cinsiyet için bakınca mesela öyle cinsiyeti görünüyor mesela
Tuba5252 Starkmama21 bacak arası fotoğrafı aynı benimde öyle bana kız dediler bakalım 16. Haftada . Degısmez heralde diye umuyorum
Ceylan_56 Elis27 Aynen iyi olurdu aslında ama kız dedi ya bir kere öyle kalsın ne olur be olmaz bir daha değişir diyordum 😁 detaylıyı bekliyoruz artık bakalım orada ne olacak
Erkekanasi55 Elis27 Hareketli ve küçükse yanılabiliyo kordon bacak arasında pipi gibi durabiliyor. Ben detaylı ultrasonda özellikle sordum orda ölçümlerden sonra baktı pipi ve testislerini gördük. Detaylı öncesinde alışveriş yapmayın yanılma illa ki olabilir.
Elis27 Erkekanasi55 16 +3 dü dün kesin dedi ve bizede gösterdi hatta kendisi söylemeden bana görüyomusun dedi ben söyleyince evet dedi ve kesin dedi ama işte bu tür şeyler okuyunca ister istemez acaba mi diyor insan 😌
bebegimm16 Ceylan_56 canım banada 12+2 kesin erkek dedi çıkıntıyıda gösterdi size göstermişmiydi merak ettim. Bacak arası olarak mı göstermişti yoksa bebek yanken nubuna bakarak mı? böyle yorumları görünce bende emin olamıyorum😂