Bilen bilir ki 36. Haftamda suyumun az olması ve bebeğimde gelişim geriliği olduğu için 37. Haftamda doğum önerildi. Üç gün boyunca nst çektirdim kalp atışları yüksekti bebeğimin başka bir şehre sevk edildim eğitim ve araştırma hastanesine gidip orda işlemleri falan yaptıktan sonra yatışımı yaptılar doğumhaneye aldılar beni yaklaşık bir saat sonra alttan ilaç verip suni sancıları başlattılar o kadar zordu ki hayatımın en zor anlariydi diyebilirim 3 gün sürdü bu suni sancı işi ara ara alttan muayene ediyorlardı açılmam sadece 1 cm vardı ve canım çok yanıyordu bu alttan muayenede asla dayanamıyordum çok zorlandım üstelik eşimi de o sürede hiç görmedim mental desteğim yoktu buna rağmen kızım için güçlü olmaya çalıştım ve 8 Kasım saat 01.13de ani bir sancı ile suyum geldi içimdeki ilacı çıkardılar doğumum başladı sabaha dogurursun dediler Yarım saat içinde doğurdum. sancılarım çok sıklaştı ebe gelip doğumu başlattı ikinmak o kadar zordu ki ama hiç bagirmadan elimden geldiği kadar iyi ikindim çok şükür kızım doğdu 2300 kilosu hiçbir sağlık sorunu yoktur yavrumun sadece ağlarken inledigi için sabaha kadar kuvezde kaldı sabah yanıma getirdiler meleğimi dünde taburcu olduk şuan yanımda uyuyor süt kokulum Allah kimseyi evladiyla sınamasın Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin benim hiç beklediğim gibi değildi ama her halime sukur ediyorum çok şükür sağ salim evladımı kucağıma aldım 🫶🏻