Burcuk Kizimveoglumm üf saçmalamışlr. Böyle işleri sevmiyorum madem vereceksin niye öyle söylüyorsun. Sanki siz alamıyorsunuz beşik dediğiniz park beşik olsa 150tl den başlıyor :s
Kizimveoglumm Aysgeulburakk OglusumuBeklerken Balcanli Seymabal41 gizempoyrazim Sedaby ygmr blackcatS NaimeYilmaz Burcuk Vericem kızlar eşimlede konuştum tm dedi alamayacak gibi bir durumumuz yok Allah'a şükür şuan gidip alınır yani hatta eşimin abisini arasam şuan alır getirir yani o derece kaynımın durumdan haberi yok olsa oda ver sakın kullanma der bende vericem zaten diyicem kaynım almış hediye olarak süpriz yapmış bize söylememiş desin eşimde böylece geri vercem böyle insandan hayır gelmez ki 😓😓😓 insanın bu dönemde canını sıkıyorlar
Mylife Ben olsaydım almazdım bile bence sende geri ver kırmayarak karşı tarafı bi bahane bul ucuz bulduk alı verdik başka beşik gibisinden de yada ne bilim ama yatırmayacaksan içinde bence geri ver ne gerek var ki o laftan sonra bidee
NaimeYilmaz Aklı kalmıs onun beşikte. Helal edilmemiş emanete bebegımı yatırmaya korkardm ben. Hak hukuk meselesi bu. Ne değişik insanlar var.. nette 250-300 arası anne yanı besıklerı var 🙏
Sara Kizimveoglumm Aslında sen dogru soyluyon bencede cocugunu yatırma o beşığe kocana soyle baskasın alsın.Cunki bazı arkadaslar demısken hayır gelmez o besıkden(
Esmagnc Bende geri verirdim kullanmazdım.Sanki üstünde tepinecek yeni doğan çocuk dikkatli kullan ne ya 😒
blackcatS Kizimveoglumm arkadaşı öyle birşey dese zaten benim söylememe gerek kalmadan eşim verir geri 😒 verin gitsin elalemin ağzını mı çekiceksiniz sürekli birde ne zaman vericeksiniz der durur niye diken üstünde durasın ki 🙎🏻♀️
Ilkannelik Kizimveoglumm verin gitsin kullanılmadan dikkatli kullanın diyorsa zaten veren kisi zaten gonulsuz vermis. Onu birak bir de aksilik gibi besigin basina birsey gelir size astari yuzunden pahaliya gelir. 200250 tl ye park yataklar var onlardan al derim uzun sürede yatar çocuğun 😊 kafanada takma
ygmr Kizimveoglumm ayy canim yorumlara bakmadan senin yazina cevap veriorm 5 dk tutmam ver gitsin bes kurusluk insanlar bes para etmezler iyilik yapiuorsun basa kakiolar nasil sey anlamadim besik ya alt tarafı minicik.bebek yatacak
Sedaby Kizimveoglumm dogumdan sonra insanin maddi manevi destege ihtiyaci oluyo(muş öyle anlatiyolar). Hal boyleyken surekli rahatsiz etmeleri insanin gercekten canini sikar cok haklisin canim.Bence ne kendni ne de esini besik yuzunden uzmeye degmez . Parama gecer sozum de ve gonder. Madem mali kiymetli ne diye verdiler ki? Sanki bebisinle birlikte icine sen girip yatacaksin☺ Bozma moralini sutun kacmasin☺ Hersey yoluna girer umarim🙏
gizempoyrazim Benim esimin is yerindeki arkadasida teklif etmis sanirim kendinden sallanan akilli biseymis masajli falan 4kisiye vermis daha once isterseniz sizede verelim demis ben kabul etmedim . Allahim dusurmesin yinede cok sukur alma durumumuz var ama yinede boyle biseyi bende tercih etmezdim insanlqr kendilerini yuceltip biseyden sayiyolar cunku yaptigi iyiligin karsisinda seni kucumsuyo
Seymabal41 Kizimveoglumm Ver cnm geri boşver hiç üzme kendini malı kıymetli belli öyle insanlarla alışveriş olmaz üzme tatlı canını ver geri için Rahat etsin üzülme 😌🙈❤
Balcanli Kizimveoglumm ben bile sinir oldum okuyunca şuna bak beşiği yicek haliniz yok ya. Ayrıca sizden sonra kullanacak olanlar var ne demek. Kiralıyo mu mübarek beşiği ne alaka. Millet sanki sıraya girmiş sevgili beşikleri için. Ben olsam hiç düşünmeden götürür geri verirdim. Letgo ya falan bakın ne bilim çok uyguna şahane beşikler bulabilirsiniz.
OglusumuBeklerken Ben olsam hic dusunmeden geri verirdim esimde ayni sekilde cok ayıp etmis boyle. İnstagramda showbebekbesikleri diye bi sayfa var besik+yatak 275tl altta 2cekmecesi var boyutuda 120x60 kargo ucretsiz esimin kuzeni aldı kurdu saglam eksiksiz geldi😇
Aysgeulburakk Kizimveoglumm bence abartmaya gerek yok. Kullan gitsin ne var ki bunda. Tamam belki hevesin kaçmış olabilir ama beşik yüzünden de inatlasmaya gerek yok. İdare et bi süre
Hilall Kizimveoglumm canini sıkma canım gebesin sen bebeğini düşün bunlar basit konular esinlede güzelce konuş içine sinen bişey alırsınız bişey olmaz 😚
YamurKarabulut Kizimveoglumm yok ya ne diye yalan söyleyeceksin .. çok üstelediniz bende rahat kullanamayacağım bu durumda çok şükür alacak durumumda var de teşekkür et ver daha da muhattap olma onlarla
Zehrakayra 100 liraya portatif beşikler var bende onlardan alacağım. Daha önce de kullandım gayet kullanışlı oluyor. Ver gitsin brnce de
buse_yildiz24 Kizimveoglumm bende senin gibi yapardım direk geri verirdim . Ne kadar terbiyesizler bir iyilik yapıyosun arkasını arama bari dimi ama yok insanlar pis olmuş artık içleri kirlenmiş
Denizim Kizimveoglumm git geri ver guzelim oda yaptigi terbiyesizligi anlasin,alacak durumun yoksa illa besikte yatacak diye bir durum yok,bir suru kisi biliyorum sadece oyun parki alip hem besik hem yatak olarak kullanan,kimseye minnet etme
Zeytininpeyniri Bncede ver kesinlikle bin dil döksede artik sakin alma...!!!!..elin iyisinden kendi kötun iyidir minder de uyusun başkasının beşiğinde uyumasin 🙂