melikedmrc Suni sancı ile doğum yaptım hatta doğum hikayem var profilimde, haftam dolmuştu doktorum da kakasını yeme ihtimalinden gün vermişti. O güne kadar gelmezse doğumu başlatacağız demişti. Benim inatçı kız gelmedi. Günü gelince sabah 8.30 da suni almaya başladım ilk ağrılar sanki adet olacaksındir belirti ağrıları olur öyleydi. Açıklığım böyle böyle ilerledi en son 12.30 civarı açıklığım tama ulaştı. 13.06 da kucağıma aldım kızımı, belki daha erken olabilirdi ama benim damarlarım ödem tutmuştu suni sancıyı tam alamadım surekli yeni damar yolu açıldı. Şükür sorunsuz doğdu kızım. Ağrıyı anlatmak gerekirse benim tavan ağrı sancı çektiğim zaman son yarım saatti yani açıklığım tam oldugunda artık şiddetli ağrılar çektim. Onun dışındakiler katlanilabilir kramp sancilariydi. Doktorum gelip gidiyordu benden sonra başka biri daha geldi doğuma onun açıklığı benimle aynı gidiyordu 1saat var aramızda ona gelip giderken bana diyordu “eeee sende birşey yok, acikliigi nasıl, vs” diye benimle uğraşıyordu🤣 bende ağrı işte gelip gidiyor birşey yok ki diyordum. “Ben seni görürüm birazdan” diyip gidiyordu sapsikk 🤣 o espiriye vurması bile iyi geliyordu. O birazdan görürüm dediği de açıklık sonrası oldu. Korkma sakin stres yapma ben doğuma gireceğim yere kadar doğumu aklıma bile getirmedim o stresi yememek için şimdi diyorum iyi ki de öyle yapmışım herşey sorunsuz ilerledi. Ne korku vardı ne de endişe heycan oluyor insanda başına ne geleceğini bilmediği için ama emin ol sonu çok güzel oluyor suni sancı abartılacak bir şey değil burda okuyorum da katlanilabilir. Nasıl ki evde kendin baştaki ağrıları çekiyorsun şiddetli ve hafif bu da öyle umarım sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin