Gamzeakbl Arkadaslar 39+1 uyandigimda mide bulantisiyla lavoboya kostum kusarken ic camasitim baya bi islandi ve beyazimsi bir sivi vardi ve suan agrim var dogummu basliyor sizce yardim edin?
Sewo Gamzeakbl kusma doğum belirtisi olabilir.hatta kusanlar cok rahat doğurur kaslar açılıyor güzelce. Benim kalbi duran bebegimde ölü doğum umda suni sanci verdiler kusmaya baslayinca bebek hemen geldi
AygyulSina Gamzeakbl su surekli akiyor mu? Eger suyun ise surekli akması lazim biraz akip durmuyor ozelikle yururken falan surekli akmasi lazim. Kallin ped bile yetmemesi lazim
031965 Kusma doğum belirtisi olabiliyomuş yani açılma olduğu zaman kusma olduğunu biliyorum ama gelen su mu bilemedim kusarken zorlanıp kaçırmış da olabilirsib su da olabilir bence doktoruna söyle zamanın da gelmiş
Sewo Gamzeakbl kac dakikada bir ağrı hesapladın mi yoğunlaşınca git doktora. Göbeğin nasil görünüyor bebek acaba aşağı doğru yerlesti mi
031965 Gamzeakbl ağrı sıklığına ve şiddetine göre hemen gitmen gerekebilir. Benim doktorum demişti kimi hamile geliyomuş bebek doğdu doğacak ama sancı hissetmediği için tahmin edememişler. Bence git sen ya da ara sor bakalım