cnrbia Doğum yapalı 4 ay oldu ve son 1 aydır aşırı şekilde saçım dökülüyor. Sıkıntılı zamanlardan geçtim ondan mı yoksa doğumdan sonra oluyor mu acaba herkeste? Saçlarım nasıl geri gelecek yaaa siz neler yaptınız 😒
Heymomyy cnrbia 18 aylıktan bildiriyorum saçlarım avuç avuç dökülüyor değerlerim normal ancak dökülme sebebini bilmiyorum 🤦🏼♀️ doğumdan bir süre sonra başladı dökülme
Ayse0575 cnrbia doğumdan sonra döküldüğünü hep duydum benim şimdide dökülüyor doğumda da dökülünce kel kalacağım galiba
Betulbayar32_ cnrbia doğumda sonra bebek sizi tanımaya başladığınızda saçlar dökülür deriz bizde sağlık açısından hiç düşünmedim
Mejsa cnrbia benim ilk ay çok dökülüyordu hamile kaldığımda doktoruma söylediğimde saçın şimdi çok gürleşecek hiç olmadığı kadar hem de hamilelik boyunca sonra doğumdan 4 ay sonra da onlar hep dökülecek demişti sizin postu görünce kulağımda çınladı resmen demekki doğruymuş 😅
hulya98 cnrbia aynen hamilelikte ben de dokulme yaşamamıştım hatta öyle bi gurlesmisti ki doğum sonrası dökülme oldu ama 6. Ayda durdu toparlanmaya başlamisti canım
M-Urass_Mom günümdeyim benim de 1. ay civarında dökülmeye başladı. Sonbaharın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Takviye edici haplar kullanılabilir. Elenatal-3 kullanıyorum. Doktorum verdi emzirme dönemi için diye. Biberiye suyu aldım geçen ama düzensiz kullanıyorum
ayssdmrr benim ilk doğumumdan sonra resmen kafamda saç kalmadı. ama sonra takviye vitaminle çoğaldı. beslenmeye dikkat ettim. şimdi ikinci hamileliğim kullandığım vitaminde omega-3 ve biotin bi arada var o iyi geldi diye düşünüyorum. bu tip takviyelerle destekleyebilirsin bence. mevsim değişikliği de etkliyor tabi. bir de bu sefer güçlendirmek için dermatolğa gittim ben. evde kullanabileceğim bi saç lazeri önerdi. doğumdan sonra onu kullanıcam.
Hlimee 5 ay önce doğum yaptım 3 aylıkken dökülmeye başladı saçlarım hayla devam ediyor avuç avuç kelleşme başladı ne yapabiliriz Doktor bi ilaç yazdı özel ilaç 2,500 küsür pahalı geldi alamadım Ne yapılabilir siz ne yaptınız
cnrbia Hlimee doktora gittim stres kaynaklıymış. B12 iğnesi d vitamini ve demir hapı verdi. Aynı zamanda şampuan ve her gün dökülen yerlere sıkmam için bir fısfıs verdi. Şuan daha iyi dökülme azaldı