ZeynepKarahan Merhaba 2 gündür çok az kahverengi akıntım geliyor. Yerleşme kanaması herhalde ama bu kadar uzun sürer mi ?
QueenMomm ZeynepKarahan benimde bir hafta kadar sürdü dr um normal dedi özellikle idrarla gelen bir akıntıysa hiç sıkıntı yok dedi🤗
Sedapapa Merhaba benimde oluyor şu an kanamamın 2. Günü kahverengi lekelenmeler oluyor.beta 16 çıktı 2 gün önce yarın test vereceğim tekrar ve galiba 3 gün sürüyormuş umarım tutunma kanamasıdır 🥰
ZeynepKarahan Kızlar acil cevap bekliyorum kanamam biraz fazlalaştı nedeni ne acaba cevap verir misiniz ?
Buse5454 ZeynepKarahan bence dr görüş bende yerleşme kanaması olarak düşünmüştüm dr progestan başladı kanama alanı vardı
ZeynepKarahan Buse5454 bana da Progestan başlattı ama şimdi hafif artınca endişelendim sizde kanama durdu mu sıkıntı oldu mu acaba
Buse5454 ZeynepKarahan bana ilk haftamdan itibaren verdi risk almayalım dedi sabah akşam sonrasında 3 gün önce kanamam oldu gün içerisinde 3 e çıkarttı kanamam olunca bir gece yattım ama sadece iğne vuruldu bide vitamin serum takıldı
Buse5454 ZeynepKarahan kanamam progestan kullandığımız iğnesiydi 3 saat içinde kesildi şuan için yok yatıp dinleniyorum
Buse5454 ZeynepKarahan bence yarın gidebilirsiniz ben biraz griptim vitamin serumu taktı iğne yaptı biraz dinlenmek için sadece yatırdı
Ays_12 ZeynepKarahan kanama fazlalaştıysa gidin bence yarını beklemeyin . Hiç değilse yönlendirirler . Gece kafanızı Kurcalıcağına gitmek daha mantıklı .
ZeynepKarahan Ays_12 evet acile gittim şimdi beta yapıldı idrar tahlili yapıldı sonuçlar çıkınca doktor bir şey diyecek inşallah kötü bir şey yoktur.