bisbis Kızlar detaylıya gircem 20 haftalığım normalde kontrollerımı gıttıgım özel hastane var. Ben devlette randevu buldum bu hafta içi aldım detaylı ıcın . Özelde yada devlette fark varmı ? Özeldekı doktorum neden burda yaptırmadın diye tepkı gosterırmı ?
seyma0661 bisbis tepki göstereceğini sanmıyorum zaten çoğu özel yapmıyor cihazı uygun olmadığı için. perinatoloji yada radyoloji bölümüne gönderiyorlar genelde. Alacağın raporu götürmen yeterli olur diye düşünüyorum
yigitinannesiiiii bisbis herkesin durumunu müsait olmayabilir canım tepki vericeğini sanmıyorum sonuçlarını götürürsün bişey olmaz yani ayrıca tepki vermeye hakkı yok ister özelde yaptırırsın ister devlette
bisbis seyma0661 teşekkür ederim canım yapıolr detaylı ama bu ucretlı ya beden bızde yaptırmadın dıye tepkı yaparım dıye . Bende 4000 vermek yerine devlete gıdıyım dedım
bisbis gulcicek0 Merhaba! Kanunı sultan Süleyman hastanesınde İstanbul ikili tarama testınıde orda yaptırmıştım💕 diğer hastanelerde hep detaylı ugs yapılmamaktadır yazıyordu yada rısklı gebelere bakılmaktadır sadece diyordu o yüzden onlardan almadım randevu