eliff__ Kızlar eşim sprem testi verdi anlayabilen var mı lütfen bir bakabilir misiniz gerçeği doktor randevumuz çarşamba günü ama ben dayanamadım buraya bir atıp hani belki yardımcı olursunuz ya da bilen olur ♥️
Hicrettt eliff__ Gayet normal her şey. Ters bir durum yok. Eşimde canlı sperm sayısı çok dusuktu mesela burda herşey yolunda :)
Hatice25- eliff__ eliff__ herşey normal gözüküyor gibi. Değerler normal diyor. Sağlıkcı değilim bu arada sadece normal cıkmış anarmol saptanmamış ordan anladım
gezentianne eliff__ vitalite dediği sperm canlılık sayısı yüzde 56′dan yüksek beklenir 96 cok iyi diğer değerler de normal canım hiç bişey yok hepsi yeşil cıkms zaten referans değerleri arasında cıkmış
Parilti007 eliff__ bunu zaten çektirdiğiniz anda doktor söyler burdaki insanların ne söylediğine güvenmeyin.
eliff__ Parilti007 yaa ya canım pazartesi doktor randevumz var ama buraya attim belki bien vardr gibiiisinden
eliff__ Hicrettt cokk teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşAllah pazartesi doktor randevumz var bakalm nasip