Hunilianne222 Nzmy91 hiçbir şey yapmıyorum avuç avuç dökülüyor demir depolarım ful boşalmış onunlada ilgisi var demir ilacına başlıcam birde bu hafta köye gittiğimde biberiye toplayıp suyunu kaynatıcam onu çok duyuyorum
ceren-123 Nzmy91 saçlarım hep kötüydü benim hiç çok canlı olmadı sarı bir de sarı saç sağlıklı olmaz zaten genelde 😂 Duştan sonra argan yağı ,morfose serumu ,keratin sprey hangisini canım isterse 🙃
Nzmy91 Hunilianne222 Çok Geçmiş olsun en kısa sürede toparlanır inşallah. Hamileyken de kullanabilir miyiz? Sinemaki biberiye gibi otları ?
Liimon Hunilianne222 kaç aylıksınız. Ben mutlivitamine başladığımdan beri her yerimden saç fışkırıyor
Hunilianne222 Liimon 6. Ayımdayım bana düzenli bir vitamin veren olmadı her ay devlette doktor değişiyor
Liimon Hunilianne222 bende devlete gidiyordum bana da veren olmadı. Ben söyledim 12. Haftada ilaçlar değişiyor diye hemen yazdı. Ayrıca kendi doktorunuzu takip edip randevuyu sizin aynı doktora almanız lazım.
melikeayna doğal içerikli şampuan kullanmaya çalışıyorum ben zaten saçları çok dökülen biriyim o yüzden saldım artık ekstra bişe yapmıyorum