Hhhzzzlll3545 Gulsahhhhh cok asiri olmadigi surece turk kahvesi cay nescafe tuketebiliyorsunkii ama tabi abartmadan
Emell Gulsahhhhh kesinlikle icmeeeee. Ben cok ictiiim😢😢😢 sonra arladasim bebek icin sakincali maddeler icerdiginden bahsetti. Cok pismanim
blackeagle ayaniz valla ben anlamadım eskilerde annelerimiz ninelerimiz bizleri nasıl büyütmüs belli değil herseyide yemişler içmişler bende takılmam pek o yüzden sadece abartmamak kaydı ile herşeyin tadına bakarım canım ne isterse 🤗
ayaniz blackeagle aynen öyle mesela doktorum bana herseyi abartmadan yiyebilirsin yasak yok dedi.. zaten herseyin fazlası zarar ama bukadar takınca daha kötü olcakmıs gibi geliyor 9 ay gecmezdi bana bukadar ince düsünseydm😂
Ellaynagme Bende iciyorum nescafe, ucu bir arada degil ama, hatta bazen iki fincan iciyorum, ama cay felan icmiyorum
Selindnz Ben de seviyorum ve içmek istedim doktoruma sordum Nescafe kesinlikle içme Türk kahvesi haftada iki uç kez içebilirsin dedi. İçmiyorum ben o yüzden
[silindi] Canin ne istiyorsa onu ye ic :) kahvemden asla vazgecmem hele sabahlari ilk işim kahvemi yapmak... 3üncü hamileliğim ve yinede alişkanliklarimi birakmadim :)