Fatmadali Latifeee77 his derken ağrı hissinden bahsetmek istemiştim tam anlatamamışım 🤭 benim özellikle de 4. 5. Haftalarda deli sancılar girerdi sağ kasığıma şuan da bile eğilip kalktığımda ilk sağda oluyor ağrım
1Kelebek1 Latifeee77 onu bilmiyorum ama doktorum ilaç tedavisi uyguladı yumurtalıklarım gelişsin diye sadece sol yumurtalığım gelişip çatladı ve hep sol kassığım ağrıyordu kızım olucak hayırlısıyla 🥰
Masal7778 Benimde bebek sol tarafa yerleşmişti oğlum olacak mide bulantısı hiç yasamadim yüzüm çok sivilcelendi basım ağrıyordu arada ve sürekli ekşi yiyordum tatlıyi hiç canım istemiyordu
Ebru_ebru Masal7778 benim daha çok sağ tarafım ağrıyor yüzüm sivilce oldu şimdi düzeldi mide bulantısı yaşıyorum tatlı yiyemiyorum cinsiyeti bilmiyorum ama burada ki çoğu kişi erkek dedi 🤷♀️
babyiscoming_ Latifeee77 buna bende inanmıyordum ama doğru galiba 😄 bebeğim hep sağda hareket ediyor ve erkek doktorda başı sağda poposu solda dedi 24+3 haftalığız
Prensiminannesiyim Latifeee77 evet oldu canım hatta başlarda o kadar ağırdı ki düşük yapıyorum sandım
Donaldvetomris Latifeee77 bence yüzde doksan falan ilgisi var benim sol ağrıdı kızım oluyor ablamın sağ ağrıdı erkek 😊