40+3 olduk bugün. Hiç açılmam yok hala yok. Perşembe rahme uyarı verdi doktorum nişan geldi sonrasında cuma günü yürüyüş yaptım baya bi yordum kendimi tansiyonum düştü eve gelince hatta. Bugün sabah gittim doktora bir parmak açılma varmış sadece sancım yok pazartesi sabah açıklık bakalım daha beklemek istemiyosan öğleden sonra sezeryana alırım dedi gönülsüz dedi bunu bekleme taraftarı ama ben istemiyorum beklemek. İşte eşim annem falan da diyo açılman yok zaten suni belki zorlar yoruldun da iyice öğle sonunu beklemeyip sabahtan yapsın ameliyatı diye. Banada mantıklı geldi açıkcası. Rahim uyarısdan sonra 2 gün içinde doğum başlıyo genelde benim başlamadı üstüne bugün 2. Uyarıyı yaptı doktorum. Yarın öğlen mesaj atıp pazartesi sabahı ameliyata almasını isticem. Bide bebeğin gelişimi şuan durmuş durumda gelişim tablosundaki ölçüler geçen haftayla aynı. Yarın son gibi bir şey. Böyle garip bir heycan garip bir korku var içimde ne hissedicemi bilmiyorum desem yeridir. Zaten 28 plesenta previa demişlerdi 35 de düzeldiğini öğrendim bazen bazı şeyleri kabul etmek lazım. 40+5 de nasipse inşallah kızıma kavuşuyorum. Dua edin lütfen sağlıklı ve kolay bir süreç olsun… Diğer bekleyen annelerimize de Allah yardım etsin sağlık ve kolaylık versin inşallah 🌼