Lagertha46 Kizlar arada vajinanin kilitoris kismina bi batma geliyo sonra makatada bi sizi geliyor ama vajinaya gelen batma hossini tarif edemem anlik geliyo yo ve bitiriyo beni bu nedir acaba 28 +4hamileyim
GirlandBoy_Mom Lagertha46 bence normal canım hamilelikte olabilir ama canın çok yanıyorsa hastaneye gidebilirsin
busra_basturk Lagertha46 bende de arada oluyor 29+2haftalığız neden ki acaba idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan olabilir mi ki acaba diye düşünmüştüm
Lagertha46 Kimse yok mu acile gitmek istemiyorum hamileleikle ilgili biseyse doktorda tatilde yazamiyorum
GirlandBoy_Mom Lagertha46 benim daha yeni canım 1 aylık vajinamda ağrı oluyor batma şeklinde ilk gebeliğimde de oluyodu özelllikle ilerleyen haftalarda daha rahimden kaynaklıydı sanırsam rahim genişliyor ya
Aleyysss000 Rahim kaslarının gerilmesinden dolayı oluyor bende de var ancak uzun süreli olmaz anlık olur biraz tabi sızlatır sonra geçer
Aleyysss000 Lagertha46 evet doktor normal olduğunu söyledi sadece uzun sürer kesilmez veya dayanılmaz şekilde şiddetli olursa o zaman gel dedi
busra_basturk Lagertha46 inşaallah önemli bir şey değildir ya yarın kontrolum var bende bi sorayım doktora
Esracim01 Bende de oluyor canım. Sen gidince yine yaz. Doktor rahîm genişlemesi sebebiyle normal demişti ağrı sızı kısa süreliyse