Busra01nil Kızlar Bu gece 40ı tamamlıcaz ne nişan geldi ne su geldi ne de öyle anlattıkları gibi bi kasılma hissediyorum sadece artık çok yorgunum doktor pazartesi çağırdı karar vericem dedi BEKLEYELİM DER diye aşırı korkuyorum çünkü beklicek takatim yok
Sumeyye06_ Busra01nil İlk kızımı 40+5 de doğurdum canım . Ne nişanım geldi nede suyum direk kendi sancımla hastaneye gidip doğum yaptım. Ananas hurma bol bol yürüyüş ve merdiven çıkıp indim ben
gezentianne Busra01nil İlk doğumlar genelde geç oluyor doktor bekleyelim diyosa bekleyin sancı işi belli olmuyor bir gecede kolayca da doğurabilirsiniz sonra ileride keşke deneseydim bekleseydim diyebilirsiniz acele etmeyin doktorunuza güvenin hep güzel düşünün kolayca sağlıklıca alacağınızı. Biz ⅘ hamile arkadaştok hepimiz 40′ı devirdik🤣🤣 Ben 42′de sezaryen oldum açılmam ve sancım hiç olmadı
Busra01nil Sumeyye06_ hepsini yapıyorum yaş,kuru hurma yiyorum squat rezene adaçayı hepsini yapıyorum ama ağrı hissetmiyorum ya da ben mi ayırt edemiyorum anlamıyorum artıj pekte gücüm kalmadı 🥹🥹
Sumeyye06_ Busra01nil bi kaç gün daha bekle o zaman canım doktorun hergun çağırıyordur zaten artık . Bide doğum sancısını anlarsın yalancı sancidan farklı oluyor
Sedanurrrk1 Busra01nil merakımdan soruyorum rezene çayının bi zararı olur mu benim nisanim düştü ama suyum falan gelmedi henüz 🥲
Busra01nil Sumeyye06_ en son 38+3te gittim doğumu bekleyelim 40+1e kadar dedi pazartesi gel bakıcam karar vericem dedi kararına göre artık her gün çağırır mu bekler miii ne yapar bilmiyorum 🥹🥹
Sumeyye06_ Sedanurrrk1 nişan gelmesi doğumun yaklaştığını gösteren bişey canım . Rezene çayınin bı zarari yok diye biliyorum gebelikte süt üretimine yardımcı olur
Busra01nil gezentianne beklediğim taktirde bebekte büyüyor doğurma ihtimalim zorlaşıyor korkuyorum herkes mobing uyguluyor daha doğurmadın mı diye doğurmadıkçada stres oluyorum ben🥹
gezentianne Busra01nil Ya sizi cok iyi anlıyorum beni de herkes arıyor dogurmadın mı dogurdun my diye soruyordu son günler zor geçiyor ama geçecek yani sonsuza kadar içinizde kalmayacak🥰😃😃
Meltemm21 Bişey sormak istiyorum mide bulantısı doğum işareti midir ? 39+3 haftalık oldum 18..30 dan beri mide bulantısı ve baş ağrısı tuttu ondan önce sıcak suyla duş aldım inşallah doğum belirtisidir
Busra01nil Meltemm21 benimde 38.haftadan beri ara ara midem bulanıyor şuanda da aşırı başım ağrıyor doğururussnız haber edin 🤝🤍