GirlandBoy_Mom Abcdfghe anlıyorum canım seni ama keseye bakması lazımdı büyümüşmü vs çok saçmalamış yani 2 hafta nasıl bekler insan anlamış değilim bu doktorları ne kafayla yorum yapıyolar devlete mi gidiyosun özelemi
FatmaB_ GirlandBoy_Mom canım biz seninle hemen hemen aynıyız. Doktorum bana çarşamba görünür demişti 😍
GirlandBoy_Mom FatmaB_ evet canım aynıyız hemen hemen ben 27 sinde gidicem öyle karar verdim 😅en azından kalp atışını da dıyarım inşallah ama sen gidersen yaz mutlaka canım 😍
Merve-dmr GirlandBoy_Mom 3+6 da gördüm canım ben 930 lardaydı değerim ama benim erken döllenme inşallah görürsün sende 😍
GirlandBoy_Mom Merve-dmr çokkk erken maşallah😍😍göremedim canım maalesef 🥲doktorum erken olduğunu söyledi 2 hafta sonra gidicem tekrar
Merve-dmr GirlandBoy_Mom evet canım baya erken ama dediğim gibi benim adetimden hemen sonra olmuş döllenme birde ben özele gidiyorum ve cihazları çok iyi onunda etkisi olmuş olabilir bende çok şaşırmıştım inşallah sende kalp atışıyla görürsün 2 hafta sonra 🥰🥰
GirlandBoy_Mom Rbdrmx pazartesi gittim canımda gözükmedi karından baktı vajinal bakmadı bana 22 kasımda gel dedi de ben başka doktora gidicem haftaya çarşamba canım pazartesi kan idrar aldı 2419 olmuştu beta
GirlandBoy_Mom Rbdrmx evet canım perşembe 305 den pazartesiye böyle yükseldi işte haftaya çarşamba gidicem bakalım
GirlandBoy_Mom Gamzeeeek banada haftaya cuma gel dedi ama ben başka doktora çarşamba günü gidicem canım sen tam 4 müsün
Rbdrmx GirlandBoy_Mom çok ağrıyor canım ya bide miğde bulantısı ile geçiyor sürekli beslenemiyorum tek yiyebiligim çubuk kraker 😔🥺