fufucum Çok erken olduğu için gözükmeyebilir, belki bir İhtimal vajinal ultrasonda gözükebilir. Beklemek evet çok zorlu ama bence 1 hafta daha beklemenizi öneririm.
GirlandBoy_Mom fufucum teşekkür ederim canım🌸 en azından folik asit ve vitamin yazmış olur başlamış olurum
Abcdfghe Ay bende geçen hafta öğrendim perşembe beta 8230 cıktı alttan bakınca anca cok küçük gördü suan bişi diyemem pazartesi tekrar gel dedi. Bende merak ediyorum ne olcak.
GirlandBoy_Mom Abcdfghe sağlıcakla gelsin bebişin inşallah canım 🌸bakalım kese gözükmese bile en azından vitamin folik asit verir başlamış olurum
Abcdfghe GirlandBoy_Mom evet vitamin yazar zaten bana verdi şuan kullanıyorum. Seninde saglıcakla gelsin inşallah
Pembiskizim GirlandBoy_Mom çok erken canım genelde en net üçbinlerde gözükür yani gözükmese bile hiç üzülme çok çok küçük daha
Abcdfghe GirlandBoy_Mom ilk basta aile hekimine gittim. Kan degerlerim hepsi cok iyi cıktı sadece decavit diye vitamin yazdı ertesi gün kadın doğum doktoruna gittim ilaci söyledim onu kullanma dedi elenatal 1 diye vitamin verdi.
semi29_ GirlandBoy_Mom gözükmeyebilir canım daha erken bazıları 6 7 haftalıkken görüyor ben 5+1 haftalıkken görmüştüm keseyi göremezsen aklına kötü şeyler getirme yani 😊