zlemceylan Nur67 Allah Allah bir de bir iki gün geçsin başka yerde bir kan ver ya da testini tekrarla başka gebelik testi ile dene bir canım
Nur67 zlemceylan aynen doktor baktı teste göre evet var gibi ama kanda çıkmayınca 1 hafta sonra olmazsan tekrarla dedi bakalım nasip kısmet 🩷
zlemceylan Nur67 ya da test hafif gölge kuruma gibi mi gösterdi ama sen yine de 1 hafta sonra gibi tekrarla testi bence
Nur67 zlemceylan ay hayırlısı ya valla çok stres oldum dünden beri gecikirse yaparım yine ya karnım o kadar sğrıyor ki bazen adet olacakmışım gibi kasıklarım fekan akıntıdan baska bir şey yok
zlemceylan Nur67 canım olsun olmazsa da sağlık olsun ama kendini sakın strese sokma 🥰 güzel şeyler düşün ve bir sonraki ay daha rahat ve stressiz şekilde geçir ❤️
sendekimsinnn Nur67 şuam bile test yapsanız varsa çıkar bence farklı marka testlerden alın 1-2 tane belli olur öyle
Nur67 sendekimsinnn hevesim kırıldı ya suan elimde test yok zaten bi kaç güne olmazsam alır yaparım belki
Nur67 Esraa00 adetim gecti normalde 7-8 gibi olmam gerekiyordu olmadım hala akıntım çok. Bugün başım çok dönüyor tansiyonum 15/4 çıktı hala aynıyım canım ya🙂↕️
Nur67 Rojin__321 erken yoktu canım ya yarın baska eczanede bulursan alıcam iyi olsam dışarı çıkmam lazım da bugün baş dönmesinden çıkamadım