zeynpppyllmmzz Nazgrr dünyanın en güzel yiyeceğini verseler öyle iştahlı yemem sabun koklamak bir başka geliyor
Nananan Nazgrr benimde bir ara yağ çözücü çekiyordu eltimde kalıyordum o zmn eltim 5 dk evden çıksa her yeri yağ çözücüyle temizliyordum tatmin olmak için eltim şoka giriyordu o hallerime 😅😅
xJade Nazgrr Küçükken izlediğim sihirli annem dizisinde Suzan karakteri de masa aşeriyorum diye masayı ısırmıştı aklıma o geldi 😀😀😀
zeynpppyllmmzz [silindi] cif genel kalıplaşmış ismi bazı insanlar cif kelimesini duyar duymaz boykot demeye başlıyor biz de biliyoruz boykot olduğunu CİF genel ismi küçük paket peçetelere selpak dediğimiz gibi
Burakmerve Bazıları dalga geçer gibi yazmış da bizimde elimizde olan bişey değil sonuçta durup dururken deterjan cif koklayalım demiyoruz toprak yiyen kil yiyenler var bu bi süreç ve burasıda dalga geçilcek yer değil
Meryykb01 Nazgrr yeşil sabun aşeriyordum gelip gidip koklardım birde toprak kokulu köy bulguru ağzıma atardım biraz isteğimi bastirirdi kuru filtre kahve posası da yerdim
Nazgrr Meryykb01 normalde de kahve posası yiyen çok insan var , yeşil sabunu da fazlaymış burada duymuş oldum 😀
Gamzeli_03 Kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah ilk kez böyle garip şeylere as erdiğini duydum çok şaşırdım çok Zor bir durum 🤦🏻♀️😔
Zuluss Nazgrr bende mazot benzin istiyorum şöyle yalanak falan koklamak falan 😄ama azıcık koklayında midem bulanır gibi oluyor ama yinede koklamayı seviyorum