huysuz__ Hatice-1233 ilk kızımda düz iniyordu oğlum oldu, oğlumun da düz iniyordu kızım oldu 😁 3 ünde de kalçada mongol lekesi var bizde genetik bu, arkası erkek derler ona da . Kaşlarının arasında da belirgin damar var mavimsi🤷♀️
Hatice-1233 Bebikk_10 eskiler böyle diyor alakasını sormadım bu konu hakkında bişey bilmiyorsan boş yorum yapma
Mzzz Hatice-1233 sence mantıklı mı diğer çocuğunun cinsiyeti şekille belli olsaydı insanlar ona göre çocuk yapardı veya yapmazdi azcik mantık
huysuz__ Hatice-1233 evet 3 ünde de vardı, ama bizim ailede her çocukta oluyo genetik bir şey cinsiyet ile ilgili değilmiş🤷♀️ mongol lekesi o mor lekeler genelde Afrika orta Asya orta doğu ırklarında olan bişeymiş
Mzzz Hatice-1233 ikiside var kızımda ikinci de kız şoyle şeyler 2024 yılında hala soruluyor olması uzucu
GirlandBoy_Mom Hatice-1233 ayy onu bende duydum canım bizde de kaşla göz hizasındakı damarlar varya yeni doğan bebeklerde o yeşil olursa arkası erkekmiş 😂
Bebikk_10 Mzzz Böyle bi soru soranda mantık aramak mantıklı değil arkadaşım sal gitsin 😁 Onun istediği gibi yorum alamayınca boş yapan oluyoruz 😁
Hatice-1233 Mzzz olabilir bunun yılla alakası yok bence benim varmış morluk arkan erkekti dedi annem saç konusu da tutmuş doğruluğunu sordum ne var bunda buradaki insanlara da soru ve cevap begendiremiyoruz saldırıya geçiyorlar hemen hazırda bekliyorlar hatta garip..🤷♀️
Ecemom_ Bebikk_10 Birçok cinsiyet hurafesi olduğu gibi bu da bir cinsiyet hurafesi. Hiçbirinde doğruluk payı yok. Ama merak etmiş sormuş neden insanların heveslerini kırıp agrasif cevaplar verdiğinizi anlayamıyorum. Saçma bulduysanız cevap vermeyin.
Mzzz Hatice-1233 yılla alakası var tabi bilim bu kadar ilerlemiş insanlar aya çıkmış taş devrinden şeyler soruluyor ayrıca sizde öyle denk geldi diye öyle bir şey olacak halı yok kiminde tutar kiminde tutmaz çünkü 2 seçenek var
Bebikk_10 Ecemom_ Ne alaka diye sormak heves kırmak değil. Buraya post atıyorsaniz her türlü cevap alabilirsiniz. Bana boş yapma dediği için kendisinin sorusunun boş olduğunu dile getirdim avukat hanım anlatabildim mi?
Hatice-1233 Mzzz istediğimi sorarım o senin düşüncen SENİN. ben bende var kesin böyle mi demiyorum sadece doğruluk payını soruyorum cemkirmeden cevap vermeyi deneyebilirsin ne bu agresiflik bence alakası yok diyebilirsin çünkü karşı sana insan gibi soru soruyo iyi günler dilerim 🙏
Hatice-1233 GirlandBoy_Mom onu bilmiyorum ama benim görümcemin ilk çocuğu erkek üç yaşında göz altları mor annem bunun arkası erkek dedi erkek çıktı benim kızımın ense saçı düz arkası kız diyor ama bu yüzden sordum Allah bilir tabii
GirlandBoy_Mom Hatice-1233 tabikide allah bilir sağlıcakla gelsin 🤲 ense saçı düzden kastın tam olarak nasıl yani saçımı düz gelirse