dygsss Nur67 inşallah vardır bizede haber var canım hamişlerin duası kabul olur dua ettim senin için Allah kucağını doldursun sağlıklı bi evlat versin inşallah 🙏🏼
Innerglow Nur67 kan vermeye gittin mi silik baya gözüküyor inşallah vardır o kadar mutlu olurum ki anlatamam inş vardır dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun gönlünden geçen olsun
busrax_ Nur67 inşallah vardır olursa çok sevinirim senin için forumda sürekli görüyorum seni. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🌷
Nur67 Innerglow canımm çok teşekkür ederm 🩷 eşim anca gelebildi işten bugün yoğundu çok sabah gidicez oyle karar verdik 🥰 GirlandBoy_Mom Sabah gidicez canım eşim anca gelebildi yorgundu baya bende sabah gidelm dedim 😍 ay sabaha kadar nasıl durucam bilmiyorum hep ya çıkmazsa düşüncesiiii
Nur67 Ay kızlar çok korkuyorum yarın sabah kan vericem negatifi görürüm diye lütfen dua edin bana 🥲🩷 şoktayım hala inşallah vardr ama iki sonuca da kendimi hazırlıyorum çok üzülmemek adına
Nur67 GirlandBoy_Mom test olarak bitane innovita kaldı zaten yanıltmazsa onda var tek korkum innovita yanıltır mı korkusu.. baska testim yok 🥲 çok teşekkür ederim 💓
GirlandBoy_Mom Nur67 bu test kaliteli bi test biliyorum bunu trendyolda yorumlarını okudum baya bence yap çıkacak pozitif