Fatime07  Kızımda ve ben de bunlardan var doktora gittik ama tam teşhis koyulmadı pazartesi başka bir doktora gideceğim krem verdi karışım kullanıyoruz böyle bir durum yaşayan oldu mu başına gelen inanın çok zor sürekli kaşıma istediği var ne olduğunu de bilmiyorum doktor alerji olabilir yada bir virüs diyor netlik kazanmadı bu tarz bir şey başına gelen varsa lütfen ne yapmak gerekiyor 😔
myangelson Fatime07 ay bilgim yok ama görünce direk pire ısırığı gibi geldi geçenlerde beni de isirmisti böyle aynı bir sürü eşimin iş yerindeki kedilerden gelmiş sanırım 🤦🏻♀️ görüntüsü aynı benimkiler gibi ve aşırı aşırı kasiniyordu resmen kanatiyordum hala kasiniyordu sonra geçti. Geçmiş olsun umarım bir an önce geçer 😕
Liimon Fatime07 yediğiniz bir şeyle alakalı ya da bir ortamla. Sıcaktan da olmuştu benim Antalya’ya taşındığım ilk sene. Sirkeli suyla silin rahatlarsınız ama iğnesiz geçmez gibi duruyor
Rmyz Fatime07 yorgan yada battaniye geçişi yaptıysanız kısa girince ondan olabilir güneşe asın havalansin. Uzun süre kullanılmayinca olabiliyor
Liimon myangelson pire küçük küçük ısırıyor asla bu kadar kabarmaz bu içten bir şey ya da kuduz mu onu hiç tecrübe etmedim. Ama pire değil
1Ali Uyuz değil uyuz lezyonları böyle olmaz, çok yüksek ihtimalle alerji gibi gözüküyor, bir kaç gün içerisinde farklı bir şey yediniz mi
Fatime07 1Ali genelde aynı şeyleri yedim farklı şey olmadı küçük de bir bebeğim var ona geçmesinden de korkuyorum ilk defa başıma geldi 😔
myangelson Liimon benim ısırıklar aynı ilk resimdeki gibiydi ama ikinci fotoğraftakilef farklı duruyor onu görmemiştim uyuz bilmiyorum başıma gelmedi benim de
elmacini Aynısı benim bacaklarımda da oldu doktora gittim tahtakurusu dedi ama evde kimsede yoktu 1 hafta sonra geçti