Seymalar Uykusuzz_koala 32nci haftadan bildiriyorum ve üzülerek söylüyorum artarak devam ediyor bol bol yatıp dinlenin başka çözümü yok malesef
Alpmom__ Uykusuzz_koala 27’den beri aynıyım . Giderek artıyorrrrrr hiç geçmiyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Kze Uykusuzz_koala bi riskiniz yoksa rahatlatici egzersizler yapmanizi oneririm ve birde oturup kalkarken yatarken dengeli hareket ederseniz daha azalacaktir agri
Merve-metin Uykusuzz_koala 25+2 çok sırt ve bel ağrım var magnezyumda kullanıyorum ama hafta ilerledikçe ağrılar artıyor diyorlar dinlenmekten başka çarede yokmuş
Brgmde Ah 25. Haftadayım 3 gündü sırt ağrım birdakika geçmedi birde kalçamla bacağıma kramp ağrısı var delioldum ya hastane randevuma var sğlık ocağıda kaplı enazndan magnezyum alırdım diyorm
Makbule_ Brgmde süt için magnezyum eksikliğinden oluyormuş çok iyi geliyor bana da doktorum önerdi 2 bardak içmek gerekiyormuş sabah akşam içiyorum
Uykusuzz_koala Seymalar yapmayın ben bu ağrıyla yatamıyorum kalkamıyorum hiç. Ne yapmam lazım peki yatınca hareket edince de rahat değilim
Alpmom__ Uykusuzz_koala sağım solum önüm arkam hep yastık ve kırlent dolu destekleyince yine iyi geliyor biraz
Brgmde Merve-metin 25 deyim sırtım acaip ağrıyor ya 24 de başladı hiç geçmeden ağrıyo resmen magnezyum alıcam bende
Evrimnbe Uykusuzz_koala 26dayım bende de durum aynı bel ve sırt ağrısı çok zorluyor malesef d vitamini ve mutlaka günde 1 tane sade soda için magnezyum takviyesi de alın yine az da etki edecektir
Uykusuzz_koala Brgmde ay bir de bütün işler sana bakıyor çamaşırlar ev yapmasan o da olmuyor. Yatıp kalkamıyorum napıcam bilmiyorum erken başladı bizim ki son aylarda olur diye biliyordum