minnosbirkiz Brgmde genelde magnezyumları devlet karşılamıyor, karşıladığıda bi işe yaramıyor, doktorunuzun önerdiği veya içeriğini araştırıp güvendiğiniz bi markayı dilediğiniz zaman eczaneden temin edip kullanabilirsiniz, her hangi bi reçete gerekmiyor
Seymalar Brgmde magnezyum yazdırdım ama hiç bir işe yaramadı arka arka beş defa kramp giriyor eczaneye gidip şikayetinizi söylerseniz vericektir size güzel bir takviye
Beybitolat Brgmde benimde kramplarım çok fazlaydı doktora söylediğimde direk magnezyum önerdi zaten devlet karşılamıyo sabah akşam yemekten 1 2 saat sonra iç dedi bana faydası oldu
Makbule_ Brgmde süt için bende doktoruma söyledim magnezyum hiç faydası olmuyor diye 2 bardak süt iç dedi sabah akşam ballı süt içiyorum
Brgmde minnosbirkiz daha doktora gözükmedim işte kramp ve sırt ağrısı kalçamdabacağımda kramp var aslnda bunu söylesem mg verceğni blyorm ama genede gözükmeden direkt eczaneden alıp içmek istemedim böyle de duramıyorm
Hilalyrdkl Brgmde aynısı bende vardı . Belimden kalçama vuruyordu sürekli . Geceleri hep bacaklarım sızlayıp çekilme oluyordu . Doktor magnezyum yazdı gayet iyi geldi .
Minimalist03 Brgmde magnezyum için cok tahlil yapılmıyor yani demir gibi fazlası azı zarar diye kritik bir durumu yok alıp içebilirisniz bence sitrat formu kramplara iyi geliyor özellikle yoksa da maden suyu için iyi gelebilir bir de muz kramplara iyi geliyor
Brgmde Minimalist03 mg icin kan verdim iyi cıktı ama gebelikte hiç tahlil yapılmadan verlyormş mg cünkü bebek alıyormş herşeklide lazım olyormuş böyle duydum
Brgmde minnosbirkiz ya geldim hastaneye vermemek için direniyorlar anlamadım yani idrar testi verdm enfk varmı yokmu diye baklck sonra magnezyum ve kalsiyum yazdırıcm sırtm cok ağryo
Ebru_ebru Brgmde benim de aynı şekilde bacakta sızı var doktoruma Aralıkta randevum hastaneye gittim orada kan idrar tahlili verdim serum taktılar mg için ilaç vermedi bana normal diyip gönderdi bende mecbur doktorumu bekliyorum
Beybitolat Brgmde vajinamda kasıklarımda ve bacaklarımda helede sabah ilk uyandığımda tekme yemiş gibi hissediyodum
Brgmde Beybitolat kramp demek uyuşma demek değil demi benimki bildğnz böyle sanki kireçlenmiş gibi olyor kramp işte ya uyuşukluk yok sadece sol kalça ve bacakta olyor kemiğm acıyo sanki sırtım ağrıyor birde geçmeden
Ayserum Devletin verdikleri hiç işe yaramıyor eczanede para ile satılanlar farklı mg formu daha çok işe yarıyor
Brgmde Beybitolat biliyorum kuzum ben karıştırıyormuyum diye söyledim krampla uyuşma farklı şeyler değilmi Kramp diyince uyuşma diye düşünüyordum