Grimsi Herkese merhaba benim bi erken doğumum bir de 10 haftalık kalp durması sebebiyle kaybim var şimdi bütün ihtimalleri değerlendirmek istiyorum acaba rahimde perde olabilir mi çok kez usg yapıldı kürtaj da oldum perde olsa belli olur muydu yoksa her ihtimale karşı rahim filmi cektirmeli miyim
orkidemm_ Grimsi en iyi görüntüleme yöntemi rahim filmidir ama perde mi t rahim mi yada farklı bir anomali mi var o şekilde gözükür fakat alttan da görebilen doktor çok
Laleesra Kalp durmasında önce akla kan pıhtılaşması geliyor , rahimde perde varsa kesin tanıyı usg koymuyor rahim filmi çektirmek gerekiyor maalesef ama önceliğin kan pıhtılaşması baktırmak olsun bence 🌸
Grimsi Laleesra evet onun içinde randevu aldım genetik tarama yaptıracağız ama bu ihtimal de aklıma geldi
orkidemm_ Nargis_Ali_M hiç bunun stresini yaşama lütfen düşük tehliken olsa dahi iğneydi ilaçtı atlatırsın inşallah ayrıca genelde perde gebeliğe bile engel oluyor ama siz kalmışsınız o yüzden rahat olun gebeliğinizin tadını çıkarınn