Diamondstallion Arkadaşlar detaylı ultrason için randevu alacağım, kendi doktorum Turgay hocayı önerdi ama sizden de tavsiye almak isterim. Var mı öneriniz? Bir de muayene nasıl oluyor? Alttan muayene yapılıyor mu detaylıda?
edagll Diamondstallion Bende Turgay beye gittim Karından yapılıyor normal ultrason gibi daha uzun ve detaylı oluyor
Eylul41 Diamondstallion merhaba benim doktorum zafer hoca. Kendisiyle serklaj işleminde tanıştık. Kutahyada riskli görüp dikişimi yapmadiklari için Zafer hocayi bulduk gittik ve kendisi yaptı. Sonrasinda 15 gunde bir gidiyorum kontrole kendisi iyi guler yuzlu sabirli hicbir soruyu cevapsiz bırakmayan her seyi açıklayan bir doktor. Gecenin yarisi bile olsa mesajlarima donus saglayan aklimizda soru isareti birakmayan biri nasipse dogumumuda gerceklestirecek normal muayanemi bile 15 20 dakika sürdürüyor
Diamondstallion edagll Memnun kaldınız mı? Bir de randevu kolay bulunuyor mu acaba henüz 16. Haftadayım.
Bhr16 Ben sehir hastanesinde mehmet beye birde turgay beye gittim sehir hastanesinde daha memnun kaldım
sena0104_ Sema0 ya kacinci haftada gittin ve ultrason fotorafin var mı ben cinsiyet için gittim zafer beye çok memnun kaldım fotoraflarda yüzleri cok net değil gibi alper bey daha iyi sanki
Bussra-Bb Gideceğiniz doktor yapıyor mudur bilmiyorum fakat benim detaylı ultrasonumda vajinal muayene de yaptılar. Yani o doktora ve bebeğin o an ki kendi gösterme şekline göre değişebiliyormuş.
edagll Diamondstallion Evet kolay bulunuyor Son doğum tarihinizi soruyor ona göre randevu oluşturuyorlar Evet memnun kaldım her şeyi çok detaylı net olarak anlattı ölçtü
[silindi] Ben 21.haftada Alper Yurdasiper’e gitmiştim yaklaşık 40 dk sürdü canım, memnun kaldım normal karın üstünden çekiliyor
Diamondstallion [silindi] Alper beyi istiyorum ben aslında duymuştum balım eşim de Turgay bey daha deneyimli diyor. Kafalar biraz karışık 🥰