Semaela Merhaba Bu şekilde yaşayıp 38 gören var mı hergun yatıyorum ama yine de kısalma ya devam ediyor 5 yaşında da kızım illaki onunla da ilgileniyorum progestan magnezyum 4 er tane içiyorum daha yapacak bişi bulamıyorum çok bunaldım 😑
Aysenurkorkut Semaela doğum yakın olduğu için kısalmaya başlıyor rahim ağzı çok normal içiniz rahat olsun bence :)
susam_18 Semaela 32 de 27 mmdi benim kasıllmamda var. Kasmayın bence siz riskli bı durumunuz yok 37 i görürsünüz zaten. 33.haftaya giriyorum bu gece itibariyle yani bizim yolumuz var siz takmayın normal☺️☺️
Semaela Aysenurkorkut ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 doktorum risk almamak için serum takıyor insan yoruluyor
Abcds Aysenurkorkut yaa maşallah serklaj olmuş muydunuz benimbi anda 39mmden 27mm düştü 24 haftalığım çok korkuyorum
Abcds Aydoqdu1 maşallah serklaj olmuş muydunuz benimbi anda 39mmden 27mm düştü 24 haftalığım çok korkuyorum
Aydoqdu1 anneadayi50 ben almanyada yaşıyorum burda serklajın başka bir yöntemi uygulandı şuan da ip te gözükmüyor yani serklajsızım diyebilirim
Semaela susam_18 bende bugün itibariyle 36 hafta oldum yarın tekrar kontrolüm var . Kasılma var nst de sancılarım da çıkıyor inşallah bikac haftada su gibi geçecek 🥰 umarım sizin de güzel geçer
anneadayi50 Aysenurkorkut merhaba 17 mm 7 mm demişsiniz hiç alt bölge ağrılarınız olmuyormuydu sizi terleten
Semaela Bugün yine serum takıldı ciğer için iğne yapıldı karnım çok sertleşiyor vaktimiz geliyor sanırım
susam_18 Semaela sakin olun ben 3 haftadır serum takıp geliyorum. Gece çok sancım olunca bugün gittim bebek kanalım başında duruyo😬 haftaya doğum olabilir bu haftada dayanırsam. Benim sancılarım durmuyor çünkü. 33 olduğumu söylemişmiydim.🙃
Semaela susam_18 Ahh ne zormuş gelmesin diye çabalamak umarım sonucu güzel alırız. Benimki de şuan kanalın başında Perşembe yada ptesi gün verecekmiş
susam_18 Semaela sizin miadınız doluyor bana dua edin her türlü erken doğacak. 1 günü bile o kadar zor atlatıyorum ki.
Semaela susam_18 İnşallah benim haftalarıma kadar gelirsiniz bende yaklasik o haftalardan beri yavaş yavaş ilerledim çok zor Allah’ım kolaylık versin hepimize