Umaysrky Kızlar az önce şiddetli hamşırdım sanki kasiğimda damar koptu canım cok yandı çok korktum bişey varmıdir acaba
Ebrusema Umaysrky yok yok ama oturmaya özen gösterin ayakta daha zorlayıcı olabiliyor ve akıntı fazlalaşıyor. Bende de oluyordu problem olmaz ama oturmamı önerdi doktorum hatta öksürürken bile..
Hka_hilal Umaysrky bi şey yoktur ama destekli öksürün ve hapşırın. Ben ayaklarımı karnıma çekerek tutmayarak hapşırıyorum. Bi de bende serklaj var özellikle hiç öksürmemeye dikkat ediyorum. Hapşırırken tutmadan ayaklarımı karnıma çekerek destekli hapşırıyorum
Suzican Umaysrky hamilemisiniz Ben de transfer olduğumda yaşamıştım öyle hapşırınca kaşığıma bıçak saplandı sandım çok korkmuştum bişey olmadı çok şükür siz de içinizi ferah tutun ,hapşurduğunuzda uzanıyormuydunuz genelde uzanıp hapşırınca öyle oluyor
Minikmucizemmm26 Hka_hilal geçmiş olsun bana da yeni serklaj yapıldı da neden öksürmemeye dikkat ediyorsunuz merak ettim sebebini sakıncası mı var acaba ben daha salı günü oldum o günden beri öksürük var şiddetli değil ama yine de tutamıyorum geldiği zaman lekelenmelerim tam anlamıyla kesilmedi günde 2-3 kez geliyo bundan kaynaklı mı acaba
Umaysrky Suzican hamileyim evet yan yatiyodum yatakta dediginiz gibi cok canim yandi damar koptu bicak saplandi sanki
akkaya_1234 Minikmucizemmm26 ameliyat tan sonra öksürük hapşırık dikişleri acıtır ve zorlar o yüzden dikkatli olmak gerekir
Hka_hilal Minikmucizemmm26 dikişleri zorlamamak için. Çünkü direkt karın ve tüm vücut zorlandığından, öksürmem gelince su içiyorum hemen
Zuluss Umaysrky hapşurunca kendini sıkma ağzı açık hapşur bende ağzı kapalı hapşurunca kramp girerdi yada çiş yapardım🤣🤣🤣ama sonra peçeteye ağzımı açıp hapşurdum
Minikmucizemmm26 akkaya_1234 herhangi bir ağrı sızı sancı hissetmiyorum ama zararı olmaması açısından hemen geçirmem lazım bu öksürük işini 🥺
Minikmucizemmm26 Hka_hilal ben de hemen geçirmek için biseyler yapmam lazım insAllah biran önce geçer şiddetli değil ama korkuyorum biraz 🤦🏻
Aslanmom1 Umaysrky Hamileliğimin başından beri öyle oluyor 34 haftalığım. Hapşıracığım zaman uzanıyorsam genelde yana dönüo cenin pozisyonu alıyorum o şekilde hapşırıyorum daha iyi oluyor
akkaya_1234 Minikmucizemmm26 ben farklı ameliyat lar oldum leke olmadi sadece ameliyat olunca dikkat etmek gerekir o yüzden öyle yazdım her ameliyat ta öksürük hapşırık sanki direk ameliyat bölgesinde ymis gibi acı veriyor