Eylulasyamom Kızlar çok şükür miniğimizin kalp atışını duyduk Rabbim herkese yaşatsın hayırlısı ile tamamlayalım süreci🦋
Ozlem_Oren_003 @Eylulasyamom benim bebeğim 6+3 doktor kalp atışını duyamadığını söyledi ölü bebek olabilir dedi
GezenTavuk_2 Ozlem_Oren_003 8 haftaya kadar kalp atışı duymak mümkün çok erken söylemiş doktor meye dayanarak yani 8 haftaya kadar her doktor bekler
Eylulasyamom Ozlem_Oren_003 devlet bu konuda çok çabuk karar verebiliyor önceki konuşmalardan da hatırlıyorum kalp atışı yok kürtaja yonlendırelen annenin özelde kalp atışını duyduğunu imkan varsa bir özele gitmenizi tavsiye ederim
Ozlem_Oren_003 @GezenTavuk_2 bilemiyorum ama yarında kalp atışını duymassa kürtaj olmak istemiyorum en azından 1 hafta daha beklemek istiyorum ama bebek gerçekten doktorun dediği gibiysede beni zehirleye bilirmiş
GezenTavuk_2 Ozlem_Oren_003 ben 8 haftalıkken duydum kalp atışını bu arada ikinci gebelik benim içimde bir ay kalmış yani kalp atışı vs durmuş ama bende hiç bir zehirlenme lekelenme yapmadı bilemeyiz bence tek doktor ile kalma başka yere git
GezenTavuk_2 Eylulasyamom kesinlikle öyle 8 haftaya kadar süresi var ben 8 haftalıkken duydum ikinci bebeğimin kalp atışını