Bademim Merhabalar 37. Haftamıza bugün girdik 🙏 erken Doğum riskimiz vardı ama çok şükür bugüne geldiğimiz için çok mutluyum 😊 Çoğu arkadaş hurma yendiğini söylemişti ama riskim olduğu için yemeyi hiç düşünmemiştim 😇 Artık yiyebilir miyim 😃
Nursen21 Bademim maşallah 🧿 Canım inşallah bizde o günleri görelim Allah büyüktür bence artık yemende bir sıkıntı olmaz ama tabi tecrübeli ve uzman bilgisi daha önemli
Sedefcann Bence önce doktoruna sormalisin fakat suan dogursanda tehlikeli donem statusunde olmadigindan yiyebilirsn gorunuyor😊
Bademim Sedefcann teşekkürler ederim bu zamana kadar nasıl gelicez derken şimdi nasıl kolay olur yollarına bakıyoruz 😍😇
Esrammm22 Ben doktora sordum 38. Haftamda olduğum için artık açılma sağlayan şeyler yapıym mı diye pilates topu hurma filan. Onlar koca karı hurafesi dedi😂 inanıyosan yap tabi ama onların hiç bi etkisi olmaz dedi😁 ben inandığım için yapacam😉😉
Mervebuglemsura Esrammm22 plates topunu bilmem ama hurma gerçekten işe yarıyor. Hem rahmi besliyor hem kolay doğum sağlıyor.