Asli98- Mantar enfeksiyonu yaşıyorum kızlar doktor bu fitili verdi fakat ne kadar geriye itersem iteyim geri geliyor fitil. Dün biraz daha ileri itmeye çalıştım beyaz akıntı şeklinde geri gelmiş şimdi de normal mi kullananlar da aynı sorunu yaşıyor mu
Eloomm Asli98- bende kullandım ilacı biraz derine ittikten sonra uzan hemen kalkma belki öyle değişir
Asli98- Eloomm faydasını gördünüz mü fitilin öyle yapıyorum ama tuvalete gittiğim an geri gelmiş oluyor bir türlü anlayamadım
Eloomm Asli98- ben faydasını gördüm ama henüz test vermedim çünkü akıntı olarak ve kaşıntı olarak sorunum vardı nerdeyse yok denecek şekilde azaldı ama sadece fitil kullanamadım mecbur antibiyotik de kullandım
Asli98- Eloomm ne testi istediler acaba benden herhangi bir test istenmedi de ve ben faydasını da göremedim sürekli geri geliyor bu fitil
Eloomm Asli98- idrar kültürü ve testine bakıyorlar eğer sizden almadılarsa aile hekimine de söylerseniz onlar da ordan bakabiliyorlar. Bunu enfeksiyonlar için veriyorlar genelde başka bir şey içinse benim de bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem açıkçası.
Asli98- Eloomm idrar kültürü istediler idrar da enfeksiyon çıkmadı sadece mantar enfeksiyonum var benim 😔
Eloomm Asli98- doktora tekrar gittiğinizde söyleyin bu zamanlarda önlemini almış olun doğum zamanı bizlere sıkıntı olabiliyormuş ben sadece fitil kullanmadım antibiyotik de almak zorunda kaldım ilerlediği için 😔
Asli98- Eloomm gittim bugün idrar testi de verdim şükür temiz çıktı fitili değiştirdik ama birde bunu deneyeceğim 😊