Senasoy16 Selam kızlar, penye, müslin vb. Battaniyelerden örtülerden kaçar tane almamız lazım bunlar çok kullanılıyor mu hiç bilmiyorum fikir verir misiniz? Anneme soruyorum herşeye çok bile diyor ama bence az😂😂 bende 2 penye 3 incecik müslin var şuan sadece
Gizem1992 Senasoy16 bebeğin ne zaman doğacağına da bağlı aslında yaz bebeği olacaksa kalın battaniyeye pek gerek kalmıyor kurutman varsa 2 tane de yetiyor hemen yıkar kurutursun
Tazeanne123456 Senasoy16 bebeğim ocakta doğacak 1 kalın 1 triko 4 müslin aldım bence yeterli diye düşünüyorum zaten kış vakti nereye gideceğim evler zaten sıcak oluyor
rozamomy Senasoy16 bende de iki ince müslin, bi iki katlı müslin, bi penye, bi triko ve bi tane kalın battaniye var. Şubatta doğacak, muslinler yazın kullanılır diye düşünüyorum 😊 battaniye illaki kullanılır bence 😀
_ozlmm Senasoy16 Fazlaya gerek yok bende de 4 müslin 2 penye 1 kadife 1 nohut 1 welsoft battaniye var sadece birini kullanıyorum diğerleri dolapta duruyor müslinde daha kullanmadım kundak yapmaya gerek duymadığım için 🙈 2 battaniye (1kalın-1ince) 2 müslin yeterli olur bence zaten belli bir aydan sonra uyku tulumuna geçiş yapılıyor 🫠 tabi doğumunuz ne zaman bilmiyorum da 🙈
Gulce12 Anneni dinle doğru diyor 😀 ben aldım noldu herseyden kaldı elimde annemde demişti dinlememiştim gözümüz aç çünkü 😅
Senasoy16 Gulce12 rozamomy Tazeanne123456 Gizem1992 akkaya_1234 Benimde ocak içerisinde doğacak inşallah. Ev sıcak olur zaten dışarıda bi kontrole cıkarız kışın nereye cıkcam. Ozaman bir tane de çift katlı müslin aliyim yeter 😂 teşekkürler
akkaya_1234 Bende tecrübesi zim bu konuda ama battaniye her türlü kullanılır diye her mevsime göre farklı kalınlıkta birer tane olmalı en azından diye düşünüyorum orta ince kalın penye ve muslin birer tane olmalı min ben öyle yapacam bizim burası soğuk o yüzden gerekiyor
Gizem1992 Senasoy16 ocakta doğacaksa kalın baytaniye de şart aslnda benimde şubat sonu nasipse örgü battaniye fln ördüm baya sıcak tutuyor onlar
Patatess Aralıkta doğumum inşallah. Ben iki kalın, üç penye, iki de müslin aldım. Tabi fazla olduğunu bilerek aldım. Yani anneniz haklı aslında ama insan alıyor yine de. 😅
Tugcev Senasoy16 bizde çok var. Aslında çevremde bizim kadar kullananda yok. Ben almıştım üstüne hediye de gelince çok oldu. Ben ne yapcam bu kadar mislini battaniyeyi diyordum ama bebeğim kusan bir bebek oldu. Altına seriyorum bazen kundak yapıyorum kusunca ıslanıyor mecbur değiştiriyorum. Yani kullanıyorum. Kalınlar daha duruyor büyük ihtimalle çok kullanmam onları ama müslinler gerçekten bizim kurtarıcımız oldu 🤦🏻♀️
Rabiul Senasoy16 ⅘ tane Müslin almıştım yaz bebesi benim kızım az bile gelmişti sürekli kullanıyordum dışarı çıktıkça da değiştiriyordum ana kışın fazla dışarı çıkılmadığı için gereği yok battaniye çok almadım ben hediye de geldi anneannemin ve kv yaptığı battaniyeler de var