dimitri Günaydın kızlar kız bebişim olacak ve 36. Haftadayım. Herkes kız da su gelmiyor diyor peki doğumum başlayınca nasıl anlayacağım?
Miross0114 dimitri merhaba canım bence böyle düşünme iki kızım var ikisinde de suyum geldi zaten her gebelik yada doğum bir değil hiç suyun gelmezse zaten 37-38. Hafta muanrye gidiyorsun catı muanesinde söyler zaten sana
Reyhan_mrc25 dimitri günaydın 3 kız doğurdum hiç birinde suyu hissetmedim gormedimde ağrılar sıklaşiyo o zaman fark edersin
Zuluss dimitri doğumun başlayınca yani açılman olunca sanki altdan bir anda bir şey sokup çıkarıyor hissi olacak bu hiss gitdikçe artacak o zaman açılma olduğunu anlayacaksın bendede su gelmemişti açılmam oldu 16 saat sonra doktor altdan patlatdı suyu
Ddm28 Merhaba bence bu cinsiyet ile alakalı bir durum değil arkadaşım erkek bebek doğurdu suyu gelmedi benim kızım oldu suyum geldi şu anda ikinci kızıma hamileyim nasıl olacak bilmiyorum ama bence bu cinsiyet ile alakalı bir durum değil ☺️
melike1-2 @dimitri zaten su gelmemesini daha iyi diyorlar canım tabi doğruluğunu çok bilmiyorum ama bebek o suyla birlikte daha kolay geliyormuş doğum esnasında bende iki doğum yaptım ikisinde de suyum gelmedi cinsiyetle alakası yok bence.