Hayaiii Arkadaşlar eşinizin hiç telefon konuşma dökğmanını aldıran oldu nu nasıl yapılıyor yazabilir misiniz
Tgb_smh Hayaiii Bunu kağıda dökmek savcılık kararıyla oluyor diye biliyorum yanlış hatrlsmıyor isem, ama öyle genel geçer bakmak istiyorsanız kullandığı operatörün uygulamasına girip oradan kullanım detaylarına girip doğrulama kodu alarak bakabilirsiniz.
Aeell Hayaiii canım hat kımın ustuneyse o cıkartabılır onada savcılık kararı olması gerekiyor tabı bırzda para neyı merak edıyorsan kullandıgı hattın uygulamasını ındır atıyorum turktelekom onun uygulamasını ındır konustugu numra ve kac dk konustugu çıkıyor ama cok detaya gırmıyo yada evde tablet falan varsa watsabı ona yukle butun mesjları gör
Ftmasanli Hayaiii hattı faturalıysa online uygulaması üzerinden döküman istenebilir operatörden yani hat operatörü oda eşinizin haberi olmadan zor alınıyor
[silindi] Kuzum, eşim telefoncu. Döküman olarak ulaşmak istersen savcılık kararı olması gerekir uğraştırır. Ama hangi numarayla konuştuğuna vs bakacaksan uygulamadan onay koduyla bakılabiliyor diye biliyorum ben de.