Karaes- Merhaba arkadaşlar bebeğim için nebuzilatör alicam. Hangi nebuzilatör markasıni kullanıyorsunuz/ hangi marka önerirsiniz?
gezentianne Karaes- Nexus almıştım cok sessiz şarjı da iyi gidiyor. Kompakt olanlardan alın bu tarz. asla büyük almayın
Enfal_06 Karaes- almak istedim ama doktora sorduğumda gerek olmadığını söyledi yenidoğanlara önermiyoruz demişti
gezentianne Selin3434 Şarjlı olanlar cok pratik seyahate de götürülüyor kablo derdi olmuyor uyurken bile tutuluyor.Ben ilk kablolu almıştım çok kaba ve cok ses cıkartıyor ürküyordu
Selin3434 gezentianne ben 2 bebeğim de de öyle kullandım gayette senelerdir kullanıyoruz korkmadan sizin dediğiniz tatile falan giderken ekstra alınabilir
GamzeeeYigittt Omron alın. Ben oğlum doğduğundan beri kullanıyorum. Elektrikli ama ilaçları daha hızlı çözündürüyor. Şarjlılar 2 katı geç çözüyor.
ozgese-s GamzeeeYigittt bişey sorabilir miyim serum fizyolojik yerine mi kullanıyorsunuz ilk doğduğun da burun tıkanıklığı çok oluyor ona mı kullanıyorsunuz
GamzeeeYigittt ozgese-s benim oğluma alerjik astım bronşit tanısı konulmuştı o yüzden 40 günlüğünden beri kullanıyoruz. Ama sadece serum fizyolojik kullanarak nefes ve burun açmak için de kullanılıyor tabi ilaç koymadan sadece serum koyarak👍