cansu_dgn kızlar ben yurtdısındayım burada cok tercih edilen clearblue markasının + işareti olan testlerinden aldım. Yaptım ve böyle çıktı. Sanki silik bir + işareti görüyorum gibi ama asla inanamıyorum nedense bu test yanıltır mı? Çok iyi bir marka olduğunu söylüyorlar. Siz görebiliyor musunuz? https://hizliresim.com/iacrdml
Ayshababy cansu_dgn canım bunlar çok hasass test 5 dakika içinde cikmadiysa cidiye alma aninda kuruma cizgisi cikiyor yaptin anda cikmişsa gerçektir
Elif-ada- cansu_dgn Cansu şu plartfomda 1 kaç kişi var takip ettiğim kimine yorum yapıyorum kimine yapmıyorum biride sensin okadar çok istiyorum ki buraya Hamileyiiiim diye post acmanı inşallah vardır dualarim seninle🤲🤲
piper cansu_dgn kan verin bence . Gerci hangi ulkedesinjz bilmiyorum. Ben de yurtdisindayimda kan verilmiyor her ulkede hemen
Kubraylvc cansu_dgn canım bu testi bende biliyorum ama bunda görülüyor şimdi imkanın varsa tekrar yapabilirsin
cansu_dgn Elif-ada- canımmm inşallahhhh ikimize de bu güzel duyguyu yaşamak nasip olsun çok teşekkür ederim 😔❤️❤️❤️